Boşver sen sususarak n güzel şeklide cevap verdin senin suratına bakmaya süzü olamayacak kuzu utanacaklar bak görrr suratlarına tükürdüklerimmmmmm
canım benim sende hoşgeldin.sağol cnm aminn ne denebilirki...günde 5 dkda olsa gel burayı ihmal etme canım..Cikletim bencede eşine söylemen hiç doğru olmaz.Ki nasıl tepki verir bir erkek olarak az çok tahmin edebiliyoruz.
Zaten ayrılmayı düşünüyordun biraz daha sık dişini.En güzel cevabı bence o şekilde vericeksin.Mübarek cuma günü allahım ıslah etsin diyorum ne diyeyim başka.
tesim ve sahilim sağol canım benim..
bende eşime söylemeyi düşünmüyorum..bu durum beni çpok gerdi..
hiç bişekilde yansıtmamam lazım..eşimin huyunu biliyorum..sahil aynen öyle yapar..
alır o çocugu senmisin bunu diyen..ben biliyorum olcakları..

ahh be canım utansa bunu söylermiydiki..Boşver sen sususarak n güzel şeklide cevap verdin senin suratına bakmaya süzü olamayacak kuzu utanacaklar bak görrr suratlarına tükürdüklerimmmmmm
bindirir valla tersten hemde 😀alır onu ata bindirir valla![]()
niki bedduana koptum

işte bende huzursuz olucam canım bu yüzden anlatmıcam..Çikoo eşine anlatma;ben bir ay önce çok sıkıntılı bir dönem geçirdim iş yerimde çok komik bir neden yüzünden aglıyorum sinirlerim bozuldu erkek arkadasım çıktı geldi..Bak ortada hiçbir neden yok ...Nerde o diye bagırıyor?Zor sakinleştirdim...Şimdi gün içerisinde bana haber bile vermiyor çıkıp,geliyor..
bindirir valla tersten hemde 😀
elinde kırbaçla valla
haaynen öylekuzu anca erkekler şeylerinin başın abişi geldi mi akılları başlarına gelir![]()