ancak gelebildim kızlar günaydın queen gwlmiş bu süper haber hoşgeldin canım tecburelerine açız🙂
hoşbulduk tescim tecrübeleri mi yavaş yavaş aktarıcam 🙂 ilki hemen sizlerde bi bebek yapın çookk tatlıı
ancak gelebildim kızlar günaydın queen gwlmiş bu süper haber hoşgeldin canım tecburelerine açız🙂
Günaydın canım hoşbulduk bende sizi özledim çok paşa iyi ya ekmek elden su gölden keyfine dicek yok

c.tesi günü yüklemeler yaptı sen görmedinşimdi bak faceden teyzesi..yirim ben onu ya face'de resmini gördüm ama suratı falan görünmüyor
sen nasılsın? Annelik nasıl bişey?
tmm daha bişi sormıcam sende anlşatma...kız sen bunu nasıl ısırmıyosunnnn o emerkenn..Heyy Allahımmmmmm dişlerimi sıkıyorummm ısırcammm onu ilk bulusmada..demedi deme![]()
c.tesi günü yüklemeler yaptı sen görmedinşimdi bak faceden teyzesi..

tmm daha bişi sormıcam sende anlşatma...kız sen bunu nasıl ısırmıyosunnnn o emerkenn..Heyy Allahımmmmmm dişlerimi sıkıyorummm ısırcammm onu ilk bulusmada..demedi deme![]()
Bende iyiyim ya annelik çok güzel .çok farklı garip sanki küçük bi çocuğum oda benim oyuncağım oynayıp duruyorum🙂)yirim ben onu ya face'de resmini gördüm ama suratı falan görünmüyor
sen nasılsın? Annelik nasıl bişey?
adaşım hoşgeld,inn
bu ne bee..
kimini faceden toplarım kimini msnden
bak Ouenn adını verdim de geldiler..kıymetini bil adaşımla menekşenin![]()