pineapples
Hamiş Melek
şu yumurtlama gününü bi ben tutturamıyorum herhal![]()
kuzucuğummmmmm hesaplasana internetten ama şöyle birşey var tabii herkesin yumurtlama günü farklı oluyor bebişim benim ark. erken yumurtluyormuş mesela
şu yumurtlama gününü bi ben tutturamıyorum herhal![]()
hee siz artık bebiş düşünüyosunuz korunmuyosunuz..belki vardır bişiler bi test al bugun bakalım..kuzu valla bilmiyorum ama ayın 20 sinde olmam lazımdı hala olmadım 🙂 yumurtlama günündede şey oldu takip ettim ama bakalım hayırlısı
dersinki; eşimel çocuk düşünüyoruz daha hiç denemedik ama ben daha ilk aydan bi muayene olmak istedim dersin 🙂
ben özel hastaneye gittim canım..artık anlaşmalı özel hastaneler zaten pek bi ücret ödemiyorsun..ama eşimin testi baya tuttu
pikoooo sende mi beklemeye girdinhadi hayırlısı hadi bende ihtimal sıfırdı sende ihtimal var mı
![]()
kuzucuğummmmmm hesaplasana internetten ama şöyle birşey var tabii herkesin yumurtlama günü farklı oluyor bebişim benim ark. erken yumurtluyormuş mesela

hee siz artık bebiş düşünüyosunuz korunmuyosunuz..belki vardır bişiler bi test al bugun bakalım..
canım özel hastanedde para kazanacak diye bir sürü tahlil yapıyor bu yüzden şuna bakalım buna bakalım derse şimdi 200 den aşağı sökmüyor öyle yerlerde 🙂 devlertler ful dolu öyle derim tamam ama ultrasan dediğin aşağıya alet felan sokmuyorlar demi ay karnına jel sürüp bakıyorlar sen kadın doğum oalrak mı bazı ürüolojiyede gidiyor

kızlarr regl bitimi hemen başlayın çalışmalara..takılmayın artık yumurtlama günlerine..
bünyeden bünyeye değişiyo evet..