benimde eşim çok döküyor inan yemek yiyor kalkıyor yerinden yerdekilerle 1 kişi daha doyar 🙂
Valla benim eşimde öle. Benimki bide üzerinede döküyor,dalga geçiyorum onunla sana önlük takıcam yemek yerken diye 🙂
benimde eşim çok döküyor inan yemek yiyor kalkıyor yerinden yerdekilerle 1 kişi daha doyar 🙂
ben temziliğe çoktan kalktım kızlar...halılarımı yıkamaya verdim dün akşam gelmişler bu hafta pazar günü eğer bitirebilirsem temizliği sericem hepsini

kız allah seni ne etmesin banada yapmıyorlar bazen salla beya takıldığın şeye bak sen yorum yap onlara 🙂

ben temziliğe çoktan kalktım kızlar...halılarımı yıkamaya verdim dün akşam gelmişler bu hafta pazar günü eğer bitirebilirsem temizliği sericem hepsini
heee iyi okuyosanız ben hiç görmüyorsunuz sanıyorum kuzu ya 😕 zaten 2-3 gündür bi alınganlık var üstümdede 😕
ben geçen hafta bitirdim temizliğimi ohh rahatım artıkbi sil süpür yeter artık
düğün dernek bide ankaraya gittik kaldı öylece ama bu hafta bitiricem inşallahseni gidi koca g...n li seniiiiii
biz burda hep beya lı konuşuyolar ya![]()
kuzu biz güya mayıs ortalarında geliyorduk ama malum kızçe arıza çıkardı sevmedim kızı içim ısınmadı diye
bakalım keyfi gelirse gelicez gelmezse benim kocamı ikna etmem gerekiyor![]()