pineapples
Hamiş Melek
nerdesin kuzu yaa gittin gellmedin![]()
kuzu geldim geldim beya işlerimi hallettim bi yandan çiziyorum bi yandan size yetişmeye çalışıyorum nasıl sevdinmi burayı
nerdesin kuzu yaa gittin gellmedin![]()
geldim canım geldim şimdi 2 iş kaydettim hemen geldim aman aman benide merak edermiş yawww bebiş ne yapıyor yemek yedin dimi
iyi teyzesi uyuyoo
yemedim valla arada öle ufak tefek atıştırıyorum canım çok şey istiyo ama dikkat ediyorum fazla yemiyorum erik yiyiyorum şuan 🙂zaten kocişin çaktırmadan ağzını aradım helikopter öncelikli tercihi o olmazsa tır aşağısı kurtarmıyo yani![]()
iyi teyzesi uyuyoo
yemedim valla arada öle ufak tefek atıştırıyorum canım çok şey istiyo ama dikkat ediyorum fazla yemiyorum erik yiyiyorum şuan 🙂
kuzu geldim geldim beya işlerimi hallettim bi yandan çiziyorum bi yandan size yetişmeye çalışıyorum nasıl sevdinmi burayı
kafa aferin bebem bak çalışmanın mükafatını aldın tebrik ederim seni
allah seni ne etmesin bencede helikopter al kuzu sazı kendisi alsın boşver beğendiği gibi eşin daha ii anlar diye düşünüyorum benimkininde yarın doğum günü 🙂 sadece pasta alırım yeter çok bile 🙂

allah seni ne etmesin bencede helikopter al kuzu sazı kendisi alsın boşver beğendiği gibi eşin daha ii anlar diye düşünüyorum benimkininde yarın doğum günü 🙂 sadece pasta alırım yeter çok bile 🙂
ewet ya az önce çıktım azcık evi toparladım aklım kaldı bir an önce işimi hallettim hemen geldim 🙂
teşekkür ederim kuzu 🙂
inşallah finallerdende böyle alırım 🙂
aaaaaa kuru kuru pasta olurmu kızz acık süpriz falan yap bişi al goncana![]()
birde öpücük konduruver kuzu 😀:d