Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

531201_364446613613635_129300950461537_1078385_1608372480_n.jpg
 
var öyle bir yer biliyorum hem ekonomik de biraz telefon nosunu vereyim ara konuş yada uğra geldiğinde bende ona yaptrıdım

ver bakim kuzum ben dün rem-ona 'ya gittim uygun geldi bize

sıfır gelinlik kiramalrına kaç dediler kuzu bizde kardeşime öyle yaptık 1000 tlye zor bulduk pahalı bura ya

kiralama bulamadım canım ya sorcam bakalım daha bi yere gittik :)

pericim benim diktirdiğim yerde kiralık yapmıyordu ben 1 yerle göüştüm oraya yaptırdım o yüzden bilmiyorum uygun fiyat verdilerse diktir sende kalır benimki kayınvalidemde çocuğumda görür ilerde:)

tescim nereye gitmiştin sen
 
kızlarrrrr günaydın

sabah gelir gelmez mesajımla karşılaşın istedim. okuyan okumayanlara bildirsin.

15 gün önce doğumyaptım. 18 nisan günü kontrole gittim dr a hiç bişeyim yoktu sancım falan gelmiyordu bir türlü günümde dolmak üzereydi. dr daha fazla riske atmayalım hemen yatıralım seni dedi ve aynı günün akşamında sezeryan doğuma aldı beni. oğluşum emir böylece dünyaya geldi. hamdolsun ikimizde iyiyiz. oğlumun kapkara saçları var babasına benzemiş ama teni bana benzedi beyaz tenli:) bu ara birbirimize alışma dönemindeyiz. uykusuz geceler falan. ama onun sevgisi herşeye değer. rabbim istediğiniz zamanda sizlerde nasip etsin bu güzel mutluluğu. hepinizi çokkkkk özledim. inşallah eve internet aldırıyorum rahat rahat tabi emir bey izin verirse :) görüşeceğiz.

sizde bana hepinizden kısa kısada olsa haberler yazarsanız çok sevinirim. akşam yine bakarım. öpüyorum hepinizi oğluşumlaa
 
Canııım hoşgeldin.
Bende şimdi geçmişe bakıyodum, çok merak ettik seni, çok sevindim.
Rabbim bizede yaşatsın bu mutluluğu, sizi görünce daha bi heyecanlanıyorum.
Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin...
 
akasyam gelmiş canım benim hoşgeldin emirde hoşgeldi aramıza :))..ALlah oğlunla eşinle mutlu huzurlu sağlıklı nice ömürler yaşamayı nasip etsin size..Hayırlı evlat olsun anasına babasına vatana m,illete..
böyle güzel haberinizi almak bizi çok mutlu ediyo..
bizde farklı bişi yok..sizden sonra bebiş haberleri kesildi..Quennde doğum yaptı..55 günlük falan oldu 40 ı çıktı yani..oda çok tatlı bi bebek resimlerini gördük..Allah nazarlardan saklasın..sırada armağan var hani memur olan arkadas..onunda son haftaları..
bizde devam çalışmaya ev iş güç arasında koşturup duruyoruz tatil planları yapmaya başladık..bebiş çalışmaları dull devam :D:D darısı bize artık :)))
kendine çok iyi bak..çok kızgınız aslında ama emirin hatrına şimdilik sustum ben..ama interneti eve bagladıktan sonra bekliyoruz akasyacım..özledik çok bunuda belirtiyim :))Allaha emanetsiniz..
 
Geri
Üst