Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahıll bnmde cok esyam tupperımda cok artık almııom cesıt cok bnde ama fazla yok mesela iki takım yemek kasıgım var bırı gunluk bırı mısafırlık 2takım su bardagı var 2 takım cay bardagı yetıo fasla olanları anneme goturuom o hedıye goturuyor yada kullanıyor

NİKKO MİKKO

UÇANDA KUŞLARA MALÜM OLSUN NİKO KAYNANSINA GİDİYOR OY OY

:oppucuk:

hahaha kaynana dedın ya aklıma geldı dun kaynanamla kayınpederımle iş yermde karsılaştık tesadufen cok resmıydım agzımdan yanlıslık kayınpederıme amca kelımesı cıktı:D:Dfenada olmadı zira baba demek ıcımden gelmıyor sadece hal hatır sorduk okdar hıc eşimi bile sormadılar yazık eşim arkalarından oyle baktı üzüldü tbi

hahaha kaynana dedın ya aklıma geldı dun kaynanamla kayınpederımle iş yermde karsılaştık tesadufen cok resmıydım agzımdan yanlıslık kayınpederıme amca kelımesı cıktı:D:Dfenada olmadı zira baba demek ıcımden gelmıyor sadece hal hatır sorduk okdar hıc eşimi bile sormadılar yazık eşim arkalarından oyle baktı üzüldü tbi

amca mı o sinirle dede dememizin allahtan🙂)

Ay kelebek ya fena olmuş şahsen aranız bozuk bari birde iyiken böyle bişey ben çekinirdim sanırım boşver analık babalık mı yapıyorlar amca evet sen amcasın sana amca diyeceğim bundan böyle ammca

Slm kızlaar nasılsınız, dün akşam yine pizzacıda bulduk kendimizi, gidilecek adam gibi bi yer yokki.
Hiç eti sevmeyen ben hamilelikten sonra iskendere fena sardım, nasipse İstanbul'a gidince bol bol yicem.
Dün akşam eşime istediği ayakkabıyı alamaycağımı itiraf ettim, çünkü şu durumda çok pahalı olacak, oda zaten istemiyordum, sen bana en güzel hediyeyi veriyorsun dedi :hamileyim:
Bi anlaşma yaptık, pazar anneler günü, pazartesi eşimin doğum günü, sen güzel bir pasta yap bende sana anneler günü için sürpriz hazırlayacağım dedi, bende tamam dedim.
Patanın yanında eşime güzel sürprizler hazırlamak istiyorum, fikirleriniz varsa alabilirim kızlar...

amca mı o sinirle dede dememizin allahtan🙂)

aslında dedem yasında oda uyardı yani hahaha hahaha

Ay kelebek ya fena olmuş şahsen aranız bozuk bari birde iyiken böyle bişey ben çekinirdim sanırım boşver analık babalık mı yapıyorlar amca evet sen amcasın sana amca diyeceğim bundan böyle ammca

evt sahıll hakedene hakettıgın gıbı ne eksık ne fasla

13 misafir

TIK TIK BUYRUNNN

misafrler costu 13 misafirr:D:D

Geri