Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

​Olsun para biriktirmek,tutumlu olmak güzeldir Tes sen evlenmeden önce ne kadar ilginç şeyler alırdın Mudo'da filan yine baksana yine paylaşsana senin zewkine çok güveniyorum 🙂

Kızce mi nerde işe başlamış kuzu?

Kızlar süpriz yapmak isteyenler benim yaptıgım bir süprizi anlatıyım en azından fikir olsun;2 tane balık aldım japon balıgı fanusa koydurdum kırmızı olana kendi adımı,mavi olanada da erkek arkadasımın adını koydum bunlara iyi bak hiç ayrılmasınlar dedim verdim 🙂

ben fanusa balık koysam kocam beni oyar fanust balık beslenmesine çok karşı ama hanster istiyordu belki bende hemster alırım🙂

​Olsun para biriktirmek,tutumlu olmak güzeldir Tes sen evlenmeden önce ne kadar ilginç şeyler alırdın Mudo'da filan yine baksana yine paylaşsana senin zewkine çok güveniyorum 🙂

öncendi onlar o zaman paramın kymeti yoktu ne beğensem alıyordum şimdi en ucuzunu alıyorum çok pinti oldum eşim bile şaşıyor🙂

hasta bakıormuş balım
iyiceanormalleşti
zatn emeklimaaşı alıokocaından
evi kira değil 2 3 milyar borç yapmış
eşimden istemiş
eşimde git demiş sevgili x versin onların durumları yok
çok kötüler geçinemiorlar bana nasıl versinler siz verin diomuş
geldi gördü ya tmm artık

evlatlar arasında ayrım mı yapıyor banamı öyle geliyor çalışsın ödesin o zaman borcunu

Kızlar bir tarif paylaşmak istiyorum sizinle;

Tavuk gögsünü haşlayın bir kenarda sogumaya bırakın.Sogduktan sonra didikleyin.Ayrı bir tavaya yagın içerisine yeşil sogan doğrayın,mantar doğrayın,havuçları ince ve uzun olarak doğrayın sonrasında tavuk etlerini atın,harmanlayın altını kapatın.Milföy hamurlarının içerisinde bu harçtan koyun sonra agızlarını kapatın.Üzerine yumurta sürün.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin

söylemiştin galiba canım neden öyle birşey yapmış onun emeklisi var dimi

geçmiş olsun canım yandı mı

kız bende evlendikten sonra çok pinti oldum ya eşim bile şaşıyor duruma

evlatlar arasında ayrım mı yapıyor banamı öyle geliyor çalışsın ödesin o zaman borcunu

CNM BİLMİORUMamacı nedir.
zaten hep yaptı o ayrımı
ama gein çalışmıyormuş artıkçokövüordu ama ne yapcan işte olmuyor.
emeklisi var ev kira değil rahat geçinir

evlilik bizipintileştirdi.
bendeöleyim 40 defa düşünüyorum birşeyi alırken
eskidenohooo çokpara harcıordum

Geri