Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın canım sağol
evet artık cok az kaldı biz 21 haziran derken sanırım 18 gibi alıcam kızımı kucağıma nasip olursa
çok heyecanlı son zamanlar daha da başka görmek varya sanırım ondan gecmiyor vakit...

bu arada olanları okudum cokta üzüldüm
bizlere hiç yakışmadı kızlar
ama yorum yapmıcam yanlış anlasılmasın
hepinizi seviyoruz biz bu mübarek cuma gününde
sonra üzülüyoruz kızımla...

üzülmeyin canım siz bebişine bak sen başka birşey düşünme hayırlısı ile al kucağına inşallah

dün çarşıya gittik kaynım 🙂 eşim ben

babama gömlek ve bir kravat aldık bunu toptancıdan yaptık adam bizi seviyor maliyetinden veriyor ne değişik sağolsun 10+5 15 aldık kravatta birlikte dışardaki etiket fiyatı gömlek için 35+10

kızçeye gelelim komşu kızını almış gitmiş bir etek krem renk birde siyak gri blüz almış hiç o onun üstüne gidermi

neyse misafir vardı gittikten sonra gösterdi aslında biz kutu yapıp içine koyacaktık ama gösterince ve etwğine uygun olunca şaşaırıp verdik sanki bilerek olmuş gibi

çanta da aldık ay ama çok yoruldum ya annemede blüz aldı eşim
birde bardak yazdırmış

öyle valla kızçe çok şanslı bence valla çok güzel şeyler aldık
iyi günlerde kullansın kaynımda robotta robot dedim ya robot kullanan varmı artık şu zamanda zaten blender aldı
robotluk bişey yok ben bile herşey elimle doğrayıp yapıyorm

ama demesem çatlardım dedim ki
bizde komuş kızıyla bunları aldık hiç uymadı içime sinmedi dedim o ona gitmez ki
sen ancak başkalarıyla git al dedim hahaha eşimde diyor iyi dedin

alemsin kız sahil senin diline düşen yandı🙂 sen de hediye faslını atlatmışsın insanın üzerinden yük kalkmış gibi oluyor seçmek çok zorr

evet canım suan görünen normal doğum buyuk ihtimal öyle olur aksilik cıkmazsa

annemle kayınvalidem geldi yanımdalar örgü örüyorlar birlikte birazdan kahvaltı yapıcaz onu bekliyoruz bizde

bu aralarda acayip cikolataya düştüm bide şişiyorum sanki ben :🙂)))

geldim kızlarrrr 🙂

son anda bi yazı çıktıda onu yazıyordum 🙂

doktora gittim dün kızlar bana tekrar tahlil verdi ve yine ultrasonla baktı..

tahlillerim yine temiz ve kistim filanda yokmuş..doktor bak gördünmü 1 ay oldu yine baktık ve yine kisti oluşması mevcut değil eşinin tahlillerindede bişey olmadıgınu biliyoruz...

kafana sakın takma çünkü ikinizdede bişey yok dedi 🙂

sonra bana bi ilaç yazdı yumurtamı geliştircekmiş büyütecekmiş veee o büyüyen yumurta kocacımın cici sprmlerini hemen yutacakmış hahaha İnşallah tabiki Allah nasip kısmet ederse... 5 gün o ilacı kullanıcam sonra 10 gün bekleyip doktora yine gidicem yumurtamın durumuna bakacakmış çatlayıp çatlamadıgını filan..inşallah ilk aydan işe yarar kızlar ne olur dua edin bana lütfen

Geri