Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.831 nickimi kim yedi' Alıntı: kafacann doğumgünün değil mi kutladım görmüyorsun huuuuuuu kuzuşş Genişletmek için tıkla ... hayır kız ne doğumgünüsü:çitos::çitos::çitos:
nickimi kim yedi' Alıntı: kafacann doğumgünün değil mi kutladım görmüyorsun huuuuuuu kuzuşş Genişletmek için tıkla ... hayır kız ne doğumgünüsü:çitos::çitos::çitos:
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.832 sahile uzan' Alıntı: Kafa bu gün mü doğdun 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok canım ben haziran doğumluyum 23 günüm kaldı
sahile uzan' Alıntı: Kafa bu gün mü doğdun 🙂 Genişletmek için tıkla ... yok canım ben haziran doğumluyum 23 günüm kaldı
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.833 Kafa' Alıntı: canım tahlilarda bi sıkıntı yok eğer çok aklına takılırsa bi gün gider yaptırırsın için rahat etmiş olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı
Kafa' Alıntı: canım tahlilarda bi sıkıntı yok eğer çok aklına takılırsa bi gün gider yaptırırsın için rahat etmiş olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.834 nickimi kim yedi' Alıntı: kafacann doğumgünün değil mi kutladım görmüyorsun huuuuuuu kuzuşş Genişletmek için tıkla ... nerden kutladın görmedimki görsem cevap verirdim 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: kafacann doğumgünün değil mi kutladım görmüyorsun huuuuuuu kuzuşş Genişletmek için tıkla ... nerden kutladın görmedimki görsem cevap verirdim 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.835 Ben adetten sonra bir deneme yapıcam bu ay 🙂 ay kuzu korkuyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.836 nickimi kim yedi' Alıntı: temmuzdan sonra kuzu nişan düğün koşturmaca bitsin ağustosta verecem haberi🙂) Genişletmek için tıkla ... ay hadi inşallah niki ya hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde.
nickimi kim yedi' Alıntı: temmuzdan sonra kuzu nişan düğün koşturmaca bitsin ağustosta verecem haberi🙂) Genişletmek için tıkla ... ay hadi inşallah niki ya hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde.
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.837 Kafa nikonun malümlüğü birşeye işaret olabilir bak bu günün unutmaaaa
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.838 tesaduf' Alıntı: nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla ... gittiğim doktrou tavsiye edebilirim tam teşkil
tesaduf' Alıntı: nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla ... gittiğim doktrou tavsiye edebilirim tam teşkil
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.839 tesaduf' Alıntı: nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla ... canım FSH,LH,TİROİD VE PROLAKTİN hormonlarına bakıyorlar.
tesaduf' Alıntı: nelere baktılar canım ben b12 ve kansızlığa baktırmıştım çıkmamıştı Genişletmek için tıkla ... canım FSH,LH,TİROİD VE PROLAKTİN hormonlarına bakıyorlar.
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.840 Kuzu seni terk ettim 🙂 mayıs tam bir sene doluyor ya korkudan kesin cayarım bu kararımdan 🙁