Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ve kızlarr
günün sorusu

hiç afedilmicek bişeyi affettniz mi

Hiç affedilmeyecek bişey hatırlamıyorum hayatımda.
Bi tek bizim kızçenin yaptığı hatalar affedilemez, onunla da resmen karşılıklı oyun oynuyoruz.
Arkamdan bir yığın laf ama yüzüme karşı canım cicim oluyor...

ah ikra valla ne bu senin misafir dururmum bir ara melodi
şimdi sen
valla misafir zor ya özellikle haberli olanlara insan elinden geldiğince iyi şeyler ikram etmek istiyor ama ben bile sen misafir yazınca sanki bana geliyormuş gibi öf diyorum ne yapcak felan oluyor

Valla çok yoruldum canımcım, hiçbişey yapacak halim yok, dün sabah 7:30'da ayaktaydım zaten, kıza Van kahvaltısı yaptıralım dedik, arkadaşlarınıda formalite icabı davet ettik ama gelmediler neyseki...
Artık bebek ağır geliyor bana, o nedenle çok az işte bile yoruluyorum...

Hiç affedilmeyecek bişey hatırlamıyorum hayatımda.
Bi tek bizim kızçenin yaptığı hatalar affedilemez, onunla da resmen karşılıklı oyun oynuyoruz.
Arkamdan bir yığın laf ama yüzüme karşı canım cicim oluyor...

Valla çok yoruldum canımcım, hiçbişey yapacak halim yok, dün sabah 7:30'da ayaktaydım zaten, kıza Van kahvaltısı yaptıralım dedik, arkadaşlarınıda formalite icabı davet ettik ama gelmediler neyseki...
Artık bebek ağır geliyor bana, o nedenle çok az işte bile yoruluyorum...

bende hamiş değilim ama fiziksel yorgunluğum çok oluyor ikraaaaaaaaaaa
bazen bunalıyoruım yaaaaaa

bende hamiş değilim ama fiziksel yorgunluğum çok oluyor ikraaaaaaaaaaa
bazen bunalıyoruım yaaaaaa

Havalarında etkisi var sanırım, çünkü düzenimiz bozuldu iyice bizim, eşimde çok saldı kendini, önceden kendimiz için faydalı şeyler yapardık şimdi saldım çayıra mevlam kayıra.
Kahvaltı hazırlamaya bile kalkmıyorum, vijdanen rahatsızlık hissediyorum.
Artık düzene sokmam lazım çünkü sıkılıyorum bu duruma 🙁

sahilciğim ne oldunu anlamadım koca fincan çay dökülüverdi.vallavar üstümüzde birşey hee😀DD

ikracığım bebek şimdi ne kadarlık oldu tam.zorvalla Allah kolaylık versin ama bizlerede yaşatsın o anları

7. aya girdik canımcım, doğum takvimimiz var, tam 88 gün kalmış doğuma...
Artık benden çok babaya tepki veriyor yaa, kızgınım ona, ben konuşunca ses yok, eşim konuşunca tekmeleri sıralıyor.

7. aya girdik canımcım, doğum takvimimiz var, tam 88 gün kalmış doğuma...
Artık benden çok babaya tepki veriyor yaa, kızgınım ona, ben konuşunca ses yok, eşim konuşunca tekmeleri sıralıyor.
oyyy tepkide verior az kalmış 88 gün nedirki geçer.
demekki babaya düşkün olucak biraz
hayde sennide mi esen anlaşıldı bugün çay içmiyoruz kızlar. Bu arada geçmiş olsun esencim

evet cnm bugün daha çay içmemkorkumdan ben.sağol cnm

Geri