Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

VAVVVVV KIZÇE ARADI BENDEN ÖNCE DAVRANDI 🙂

DİYOR NE ZAHMET ETMİŞŞİN NEYİ DİYORUM YEMEKLE FELAN UĞRAŞMA BULUR YERLER BİŞEY DİYOR DEDİM OLSUN BEN YAPAYIM DA İSTER YERLER İSTER YEMEZLER ARTIK BULUNSUNDA AÇIKAN YESİN 🙂

KAYINBABİŞ ÇOK MUTLU OLMUŞ

HERHALDE BEKLEMİYORLARMIYDI NEYDİ HAHAHA DEMİŞLERDİR UMURSAMAZ FELAN :tik:

vay kuzu senden hiç beklemiyorlarmış demekki şaşırttın onları 🙂
tes bizi kayırırsn heralde 😀

şans kolyesi🙂

yok kolye istemem 2 tane var zaten 2sinide kocam aldı çıkaramıyom hep boynumda :D:D

Ben şu ara takamayacağımı bile bile bayağı geniş desenli bilexiğie takık durumdayım 🙂 alcam dedim belki kendi erken davranır çünkü öyle heşey istemiyorum ya hemen beynine yerleştiriyor onu alır gelir ama senetleri felan var bakalım kredi ve kartlar bkacez bu hafta sonu ne alacak bekiyorum ne yalan söyliyim

bende evlilik yıldönümüne değişki bir hediye alayım ayakkabı istiyordu kahve ve kemerli

Kız normalde yapıyorum ama onlar 6 da yerler di ben gidince çay içiyor oluyorlar ya belki ondan geç geldiğim için beklememişlerdir hahaha aaa o tür konularda pek atılım göstermem anne bırak ben yapayım anne bırak ben çevireyim hiç yapmadığım için hahaha

bilezik1-6899.jpg

sahil güzelmş ama altın olsun:D:D

kafa bnmiki tane kolyem var biri beyaz altın minicik bi kalp biri ismim yazılı altın kolye eskiden eşimin ismi yazıyordu ama değiştirdim😀

Geri