sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.562 kızlar değişik bir gün benim için nedense bende yavaştan çıkayım dişim çok fena ağırıyor ilaç içtim şimdi bakalım görüşürüz yarın kısemtse öpüyorummm iyi akşamalr
kızlar değişik bir gün benim için nedense bende yavaştan çıkayım dişim çok fena ağırıyor ilaç içtim şimdi bakalım görüşürüz yarın kısemtse öpüyorummm iyi akşamalr
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.564 sahile uzan' Alıntı: kızlar değişik bir gün benim için nedense bende yavaştan çıkayım dişim çok fena ağırıyor ilaç içtim şimdi bakalım görüşürüz yarın kısemtse öpüyorummm iyi akşamalr Genişletmek için tıkla ... kız sen yeni dişçiye gitmedin mi? Görüşürüz canım öpüyorum bende
sahile uzan' Alıntı: kızlar değişik bir gün benim için nedense bende yavaştan çıkayım dişim çok fena ağırıyor ilaç içtim şimdi bakalım görüşürüz yarın kısemtse öpüyorummm iyi akşamalr Genişletmek için tıkla ... kız sen yeni dişçiye gitmedin mi? Görüşürüz canım öpüyorum bende
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.565 tesaduf' Alıntı: sahil çiçeğin çok güzel canım Genişletmek için tıkla ... benimde hoşuma gitti tes daha güzelleri sizin olsun inşallah sende diğer kızlarda bu duyguyu heyecanı yaşar sabah beri vay be diyip duruyorum evlendim ve bir sene oldu şaka gibi
tesaduf' Alıntı: sahil çiçeğin çok güzel canım Genişletmek için tıkla ... benimde hoşuma gitti tes daha güzelleri sizin olsun inşallah sende diğer kızlarda bu duyguyu heyecanı yaşar sabah beri vay be diyip duruyorum evlendim ve bir sene oldu şaka gibi
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.566 tesaduf' Alıntı: kız sen yeni dişçiye gitmedin mi? Görüşürüz canım öpüyorum bende Genişletmek için tıkla ... yapılan diş tes dolgu yaptırdım ya oacıyor hale sorun ama artık gitmek istemiyorum yarın ben patolojiye tahlili almaya gidcem 🙂
tesaduf' Alıntı: kız sen yeni dişçiye gitmedin mi? Görüşürüz canım öpüyorum bende Genişletmek için tıkla ... yapılan diş tes dolgu yaptırdım ya oacıyor hale sorun ama artık gitmek istemiyorum yarın ben patolojiye tahlili almaya gidcem 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.567 kafa yarın üç aylar başlangıcı bak oku oruç tut dua et bol bol
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2012 #28.568 hadi sahil kaçar görüşürüzzzz,, bim aktüelini yayınlamış
Kafa Hamiş Melek 21 Mayıs 2012 #28.569 tesaduf' Alıntı: kafa diyorum gene sana olacak bu sefr hissediyorum ben Genişletmek için tıkla ... ay tesss amin canım inşallah ya 🙂 İnşallah bu sefer olur Allah büyüktür.
tesaduf' Alıntı: kafa diyorum gene sana olacak bu sefr hissediyorum ben Genişletmek için tıkla ... ay tesss amin canım inşallah ya 🙂 İnşallah bu sefer olur Allah büyüktür.