Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

insan çok ister ya olmaz oruç tutacaktım bugün
akşamdan alkol girdiği için vücüda tutamadım vicdanen ezik hissediyorum ama yarın kısmetse tutmak istiyorum

niko kimn düğünü var

kot giymekten nefret ederim düğünlerde

🙂 valla şöyle siyah vazgeçilmezimdir

siyah pantolon üstüne hoş bir blüz olur
elbise veya

Sahil alkol aldıktan vucudun tekrar temizlenme süresi 40 gün degil mi?Bunu bir arastır istersen çünkü ben öyle biliyorum.
Nikiiii Chima varsa eger 100 liraya kendine çok güzel bir kombin yapabilirsin bol siyah kumaş pantolon,üzerine nar çiçegi bluz ya da siyah pantolonun varsa üzerine nar çiçegi,saks mavisi bluzlar alabilirsin,şık durur...
Esen fiyatta ne kadara anlaştınız?

ilk olarak kızlar eşim canım kocacanım brni mutlu ertmek için nasılda planlar yapmış en ufak herşeyi dikkat etmiş çok eskiden çıkarken bahsettiğim herşeyi nasılda aklında tutmuş hiç aklıma gelmemişti 🙂

ben erken çıktım iş yeri kartları vardı yatırdım terziye verilecek bir kaç paça yapılacaktı oyalan dedi işten çıkıp bölgeye uğrayıp geleceğim dedi işimi hallettim bende neyse buluştuk
ne yapalım dedi istediğin bir yer varmı gidelim yemek yer evde uğraşmayıp geçeriz dedi desdim valla fark etmez sana ayakkabı bakalım dedi yöneldik ayakkabıcılara derken yanımızda duran taksiye doğru bin dedi bindik nere gittiğmiizi bilmiyorum yalnız bir kere iş yemeği ile gittiğimiz bir yer vardı canlı müzük vr güzel bir ortamdı lüx insanlar mi geliyor buraya hep öyle çünkü içi sonra bir baktım vavvvv önünde indik tabi herşeyi planlamış bir kişi sürekli etrafımızda neyse manzaralı terasta otruduk ama ben hiç tahmin etmedim ya çok oldum taksi içinde babam aradı annem aradı ablam aradı onlardan kimse aramadı hiç
babam dediki duyuyorum sesi gelyior kızımı bu gün aldın benden diye ben başladım hümngür hüngür ağlamaya zaten üstüm oraya uygun değil günlük birde ağladım epey bir komik oldum dedim bari evden geleydik eşimde diyor en güzel hal doğal hal kimseyi ilgilendirmez gerek pijama ile bile gelirim 🙂 sakınleştim yemekler ara sıcaklar işte şarap patlattı lar içtim valla 2,5 kadeh biraz ilk beynim döndü gibi ama toparladım güzeldi öyle içince yüzüm gözüm bürüşmedi 🙂 haha acemi çaylaklar gibi

sonra sürekli pervane başımızdalar en son yemek yedik meyve tabaklarımız geldi
gitti derken 4 5 garsonla birlikte pastamız geldi maytaplar yanıyor ben şaşırdım hani yemek yedikte bunları yapabileceğine anam dedim vawww kocacan sen neler yaptın böyle sonra işte birde pastanın içinde hediyesi vardı kutu ile koymuşlar garsonlarda alkış felan mutluluklar deyip gittler

pastalarımızı yedik likör ve kahve getirdiler içtik bindik taksiye geldik evimize evde öyle kafa güzel ben güzel 🙂))

http://d1205.hizliresim.com/x/q/6fsmj.jpg

hediyem

şans kolyesi almıştı sevgililler gününde takım olsun diye yüzük sevdiğimi bildiği için almış çuk diye oturdu parmağıma zaten
bunuda beklemiyordum

şaşırttı beni kocacım

sahilim çokromantik olmuş tatlım tekrardan nice nice senelere

150 tl tweety.burdada 100 demişlerdi ama ben bekleyemem onu
kadın dioki ogün anlaştık kimse gelmezseyine yaparız.
istersen 1ark.ın ile gel dedi birgün belirleriz 2nize özel yaparız
kızlar toplaşıp gidek 😀haha

Alkol aldıktan sonra oruç tutabilir miyiz?

Soru

Alkol aldıktan sonra oruç tutabilir miyiz?

Cevap

Değerli kardeşimiz;
Oruç vakti imsak ile başlayıp akşam vakti girene kadar devam eder. Bu esnada her hangi bir şey yiyip içmek orucu bozar. Ancak akşam ile imsak arasında içki içen kişi gündüz oruç tutabilir. İçki içmesi oruç tutmasına mani değildir.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Geri