Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

akşam uğradım aşağıya kızlar kiracıda zırt pırt orda sinir oluyorum onada
slm iyi akşamlar dedim kızçe daha aa aldınmı yüzüğü dedi bende almadım hediye dedim evlilk yıldönümü hediyesi

sonra iyi hadi nice seneler dedi aynen lan dedin de hadisi ne alaka
acayip şalter attı benim direk yüzüğe odaklanması na sinir oldum
dündü dedim bugün değil din bekledim ben sizden bugün için önemi yok dedim
bekledik sizi uğramadınız geç geldik arasaydınız telefonda
gittin milletin yanından arıyon ya kızım kızım yapy gibi orasını diyemedim tabi de eşime dedim hahaha hava atıyor ys mileletin yanında eline alıpta diyemedi mi dedim boşver sen onlar öyle düşüncesiz dedi ama sinir oldum birde yanlarına gidecekmişim ki kutlasınlar istemiyorum birşeyinizi ama bozdum ve içimde kalmadı çok keyifliyim bu yüzden

hım valla özlüyoruz gerçekten olsun ben faceden görüyorum ama bazen eşin yazıyor sanırım benimde ortak ya pek detaylı yazamıyorum açıksın bazen kusura bakma yazamamak birde senin o erikli fotona bayılıyorum varya dal erik dalı çok güzel 🙂
ameliyat oldun nasıl iyisin sıkıntı varmı şimdi oda basit gibi görünen fakat oldukça zor ağrı bakımından allah yaşatmasın bir daha

valla niki miki kafa çalışmalar devam ee birde ben artık korunmuyoruz
allah ne zaman hayırlısını nasip ederse

quen doğum yaptı akasya yaptı armağan gün sayıyr bugün yarın
ikra ist nişanda kardeşinin oda 7 aylık başka unutmuş olabilirim yok sanırım

inşalalh iyi haberler olcek

hım valla özlüyoruz gerçekten olsun ben faceden görüyorum ama bazen eşin yazıyor sanırım benimde ortak ya pek detaylı yazamıyorum açıksın bazen kusura bakma yazamamak birde senin o erikli fotona bayılıyorum varya dal erik dalı çok güzel 🙂
ameliyat oldun nasıl iyisin sıkıntı varmı şimdi oda basit gibi görünen fakat oldukça zor ağrı bakımından allah yaşatmasın bir daha

valla niki miki kafa çalışmalar devam ee birde ben artık korunmuyoruz
allah ne zaman hayırlısını nasip ederse

quen doğum yaptı akasya yaptı armağan gün sayıyr bugün yarın
ikra ist nişanda kardeşinin oda 7 aylık başka unutmuş olabilirim yok sanırım

inşalalh iyi haberler olcek

çoğunlkla bn griyorm cnm faceme.. erikler bzm bahçemzden eşim eklemş o fotoyu şu ara kirazlar çilekler de oldu gelip yiyeblsenz keşke.. alşmlar başladı demek bzde çoğu zamn korunmyrz artık.. bebişlerde mutlulkla büyüsn inş. darısı hayrlı zamnda bize... bu arada geçti ama yıldönmnüzü tebrk ederm cnm

sağolasın canım sizlerede az kaldı haziran gelini de çoktu çünkü

inşallah güzel ve mutlu şekilde anı hatıra ya yoksa huzurlu olduktan sonra hergün önemli güzel geçiyor

yılda bir kere ilk olmanında etkisiylr çok mutluo ldum

kısmet artık mileh ben 28 gircem 🙂 2 ay sonra çok yaşda geçsin istemiyorum aslında korkuyordum biraz atlattım bu durumu hastaneye git gel milleti gördükçe hahaha doktor kontroline gittinmi genel kontrol

Geri