tesadüf Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.801 twettysale' Alıntı: Bana da gelebilirsin sahilcan beklerim ben bu sene sizin o taraflara gelicem zaten tesin dükkanında buluşalım ben oraya yakınım çünkü 🙂 Genişletmek için tıkla ... olur süper plan bana uyar🙂
twettysale' Alıntı: Bana da gelebilirsin sahilcan beklerim ben bu sene sizin o taraflara gelicem zaten tesin dükkanında buluşalım ben oraya yakınım çünkü 🙂 Genişletmek için tıkla ... olur süper plan bana uyar🙂
Kafa Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.802 Sahilcan biraz önce yazacaktım ama canın çekmesin diye yazmamıştım kuzu 🙂 bu akşam bende kıymalı bezelye yanına pilav yanına salata ve yanına cacık var canım 🙂
Sahilcan biraz önce yazacaktım ama canın çekmesin diye yazmamıştım kuzu 🙂 bu akşam bende kıymalı bezelye yanına pilav yanına salata ve yanına cacık var canım 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.803 Kafa' Alıntı: Sahilcan biraz önce yazacaktım ama canın çekmesin diye yazmamıştım kuzu 🙂 bu akşam bende kıymalı bezelye yanına pilav yanına salata ve yanına cacık var canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende geliyorum kız🙂
Kafa' Alıntı: Sahilcan biraz önce yazacaktım ama canın çekmesin diye yazmamıştım kuzu 🙂 bu akşam bende kıymalı bezelye yanına pilav yanına salata ve yanına cacık var canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende geliyorum kız🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2012 #28.804 afiyetler olsun herkese ezan vakti ben anımsayın 🙂 kızlarrr
aşkkelebeği Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.805 kızlar ancak yazabılıyorum sızlere yogunluktan bugün kandil hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun bu mübarek günde dualarında olurum inşallah. sizleri cok özledim ancak yogun iş günleri geçiriyorum inşallah herkes çok iyidir.en kısa sürede tekrar gelecegm hepinizi sevgiyle öpüorum
kızlar ancak yazabılıyorum sızlere yogunluktan bugün kandil hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun bu mübarek günde dualarında olurum inşallah. sizleri cok özledim ancak yogun iş günleri geçiriyorum inşallah herkes çok iyidir.en kısa sürede tekrar gelecegm hepinizi sevgiyle öpüorum
Kafa Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.807 tesaduf' Alıntı: bende geliyorum kız🙂 Genişletmek için tıkla ... gel canım benim gel ne güzel olurdu valla ya beraber yemek yerdik filan:hıms::hıms:
tesaduf' Alıntı: bende geliyorum kız🙂 Genişletmek için tıkla ... gel canım benim gel ne güzel olurdu valla ya beraber yemek yerdik filan:hıms::hıms:
Kafa Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.808 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ancak yazabılıyorum sızlere yogunluktan bugün kandil hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun bu mübarek günde dualarında olurum inşallah. sizleri cok özledim ancak yogun iş günleri geçiriyorum inşallah herkes çok iyidir.en kısa sürede tekrar gelecegm hepinizi sevgiyle öpüorum Genişletmek için tıkla ... sağolasın kelebekcim seninde kandilin mübarek olsun canım
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ancak yazabılıyorum sızlere yogunluktan bugün kandil hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun bu mübarek günde dualarında olurum inşallah. sizleri cok özledim ancak yogun iş günleri geçiriyorum inşallah herkes çok iyidir.en kısa sürede tekrar gelecegm hepinizi sevgiyle öpüorum Genişletmek için tıkla ... sağolasın kelebekcim seninde kandilin mübarek olsun canım
aşkkelebeği Hamiş Melek 24 Mayıs 2012 #28.809 cümlemizin kafa cım kımsecıkler kalmamıs 🙁(herkes cıkmıss yarın nasıpse ugrayacagım hayrlı aksamlar
nickimi kim yedi Hamiş Melek 25 Mayıs 2012 #28.810 aşkkelebeği' Alıntı: nicki napıosun cnm Genişletmek için tıkla ... kuzuşum iyiyim sende ne var ne yok özletiyorsun kendini
aşkkelebeği' Alıntı: nicki napıosun cnm Genişletmek için tıkla ... kuzuşum iyiyim sende ne var ne yok özletiyorsun kendini