esennruzgar Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.961 günaydın kızlarr nabersiniz ben buhafta sık giremeyebilrim malum pazar sınav var boş kaldıkça bakıyrm birer sayfa birer sayfa görüşürüz öpüldünüz
günaydın kızlarr nabersiniz ben buhafta sık giremeyebilrim malum pazar sınav var boş kaldıkça bakıyrm birer sayfa birer sayfa görüşürüz öpüldünüz
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.962 günaydın kızlar pzt sendromunuda atlatmış bulunmaktayım dün çok sıkıcı geçti sanki bugün hafta başı 🙂 neler yaptınız
günaydın kızlar pzt sendromunuda atlatmış bulunmaktayım dün çok sıkıcı geçti sanki bugün hafta başı 🙂 neler yaptınız
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.964 sahilooooooooooooo günaydın kuzuşşşşşşşşş ne güzel hava var bugünn ohhh müdürde şehirdışına gitti geç gelir bugün ohhhhhhhh be
sahilooooooooooooo günaydın kuzuşşşşşşşşş ne güzel hava var bugünn ohhh müdürde şehirdışına gitti geç gelir bugün ohhhhhhhh be
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.967 inşallah kuzu valla herkesten önce sen nişanlıydın valla şimdi bir sene olcek
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.968 tesss nerelerdeydin kuzuşş hoşgeldinn kafadaaa kesin sınava çalışırdırrr gelmiyorrrr
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2012 #28.969 tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar ben geldim Genişletmek için tıkla ... tes naber nişan nasıl geçti
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Mayıs 2012 #28.970 sahile uzan' Alıntı: inşallah kuzu valla herkesten önce sen nişanlıydın valla şimdi bir sene olcek Genişletmek için tıkla ... kız şaka maka 3 yıl nişanlı kaldımmm şimdi düşününceee o neymiş öyle diyorum yaaaa
sahile uzan' Alıntı: inşallah kuzu valla herkesten önce sen nişanlıydın valla şimdi bir sene olcek Genişletmek için tıkla ... kız şaka maka 3 yıl nişanlı kaldımmm şimdi düşününceee o neymiş öyle diyorum yaaaa