shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.192 sahile uzan' Alıntı: kafa esen ders çalışıyor tes buralarda niki ben burdayız kelebek twet gelir gün içinde ikra oda ist döndümü ki - - - Updated - - - huzurda eşiyle karşlıklı çalışıyor ya bu yüzden zor geliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... sahilim herkese özet sen geçiyorsun bakıyorum fedakar insannnnnn
sahile uzan' Alıntı: kafa esen ders çalışıyor tes buralarda niki ben burdayız kelebek twet gelir gün içinde ikra oda ist döndümü ki - - - Updated - - - huzurda eşiyle karşlıklı çalışıyor ya bu yüzden zor geliyor sanırım Genişletmek için tıkla ... sahilim herkese özet sen geçiyorsun bakıyorum fedakar insannnnnn
shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.193 sahile uzan' Alıntı: valla pine korunmayı bıraktık artık kısmet ne zamansa allahın taktiri Genişletmek için tıkla ... hakkınızdan hayırlısı sahilim. bende seneye mart nisan da hamile kalmak istiyorum. daha eşimin haberi yok bu durumdan ama 🙂
sahile uzan' Alıntı: valla pine korunmayı bıraktık artık kısmet ne zamansa allahın taktiri Genişletmek için tıkla ... hakkınızdan hayırlısı sahilim. bende seneye mart nisan da hamile kalmak istiyorum. daha eşimin haberi yok bu durumdan ama 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.194 nickimi kim yedi' Alıntı: SAT: son adet tarihi Genişletmek için tıkla ... ay o o mu demekmiş...
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.195 haha daha yeni öğreniyoruz bazı şeyleri huzur batı sattı bilmem ne
shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.196 tesaduf' Alıntı: sorma canım ya hapı bıraktım bin pişman oldum Genişletmek için tıkla ... rahatmış dimi tesadüf hap.
tesaduf' Alıntı: sorma canım ya hapı bıraktım bin pişman oldum Genişletmek için tıkla ... rahatmış dimi tesadüf hap.
shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.197 tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar. Sınavı olan arkadaşlarıma başarılar🙂 Dün akşam hünkar beğendi yaptım çok güzel oldu yaw Genişletmek için tıkla ... bende severek yapıyorum canım güzel oluyor. eline sağlık
tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar. Sınavı olan arkadaşlarıma başarılar🙂 Dün akşam hünkar beğendi yaptım çok güzel oldu yaw Genişletmek için tıkla ... bende severek yapıyorum canım güzel oluyor. eline sağlık
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.198 shuzur' Alıntı: gelin kahvaltı edelim kızlar... Genişletmek için tıkla ... biz sabah eşimle yaptık canım ama bir kahveni içerim🙂 - - - Updated - - - shuzur' Alıntı: bende severek yapıyorum canım güzel oluyor. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... ilk defa yaptım canım ama bundan sonra sık sık yapacağım
shuzur' Alıntı: gelin kahvaltı edelim kızlar... Genişletmek için tıkla ... biz sabah eşimle yaptık canım ama bir kahveni içerim🙂 - - - Updated - - - shuzur' Alıntı: bende severek yapıyorum canım güzel oluyor. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... ilk defa yaptım canım ama bundan sonra sık sık yapacağım
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.199 shuzur' Alıntı: rahatmış dimi tesadüf hap. Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok rahatmış canım ya kaza oldu geçende işte bakalım ay sonunu bekliyorum
shuzur' Alıntı: rahatmış dimi tesadüf hap. Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok rahatmış canım ya kaza oldu geçende işte bakalım ay sonunu bekliyorum
shuzur Daimi Üye Üye 2 Haziran 2012 #29.200 sahile uzan' Alıntı: haha daha yeni öğreniyoruz bazı şeyleri huzur batı sattı bilmem ne Genişletmek için tıkla ... 10-13 haziranı mı bekleyeceğiz şimdi senin için. - - - Updated - - - armağan da hiç uğramamış ağırlaşmıştır.
sahile uzan' Alıntı: haha daha yeni öğreniyoruz bazı şeyleri huzur batı sattı bilmem ne Genişletmek için tıkla ... 10-13 haziranı mı bekleyeceğiz şimdi senin için. - - - Updated - - - armağan da hiç uğramamış ağırlaşmıştır.