esennruzgar Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.271 tesaduf' Alıntı: evet bende bu işte çok şahit oldum öyle iki kardeş kavgasına bizim eski ustada önceden abisiyle ortaktı şimdi kanlı bıçaklılar abisi bunu dolandırmış Genişletmek için tıkla ... ya bendebunu anlamıorum 2kardeş nasıl böle birbirlerini katakulleye getirmeye çlaışıolar
tesaduf' Alıntı: evet bende bu işte çok şahit oldum öyle iki kardeş kavgasına bizim eski ustada önceden abisiyle ortaktı şimdi kanlı bıçaklılar abisi bunu dolandırmış Genişletmek için tıkla ... ya bendebunu anlamıorum 2kardeş nasıl böle birbirlerini katakulleye getirmeye çlaışıolar
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.272 kızlarrrr hele bi bana bakın gari yaaaa 🙁 bende mantar oldu galiba kızlar ama çok fena durumdayım çok acıyo..sabunlu suyla filan yıkdadım bi krem vardı onu sürdüm ama geçmiyo ne olcak ya 🙁
kızlarrrr hele bi bana bakın gari yaaaa 🙁 bende mantar oldu galiba kızlar ama çok fena durumdayım çok acıyo..sabunlu suyla filan yıkdadım bi krem vardı onu sürdüm ama geçmiyo ne olcak ya 🙁
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.273 esennruzgar' Alıntı: ya bendebunu anlamıorum 2kardeş nasıl böle birbirlerini katakulleye getirmeye çlaışıolar Genişletmek için tıkla ... benimde inanasım gelmiyorda oluyor malesef o yüzden azıcık aşım kaygısız başım🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: kızlarrrr hele bi bana bakın gari yaaaa 🙁 bende mantar oldu galiba kızlar ama çok fena durumdayım çok acıyo..sabunlu suyla filan yıkdadım bi krem vardı onu sürdüm ama geçmiyo ne olcak ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... bende mantar için gitmiş ya doktora canım fitil ve krem verdi geçti
esennruzgar' Alıntı: ya bendebunu anlamıorum 2kardeş nasıl böle birbirlerini katakulleye getirmeye çlaışıolar Genişletmek için tıkla ... benimde inanasım gelmiyorda oluyor malesef o yüzden azıcık aşım kaygısız başım🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: kızlarrrr hele bi bana bakın gari yaaaa 🙁 bende mantar oldu galiba kızlar ama çok fena durumdayım çok acıyo..sabunlu suyla filan yıkdadım bi krem vardı onu sürdüm ama geçmiyo ne olcak ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... bende mantar için gitmiş ya doktora canım fitil ve krem verdi geçti
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.274 esennruzgar' Alıntı: hem logo hem blog başlığı😀 ismini düşünmedim biraz düşüneyim dahadoğrusu 3gündür düşünüorum birşey çıkmıo kurstan sonraya kadarvaktim var😀 Genişletmek için tıkla ... yardımcı olurum blog başlığında canım tabi benimkini beğendiysen
esennruzgar' Alıntı: hem logo hem blog başlığı😀 ismini düşünmedim biraz düşüneyim dahadoğrusu 3gündür düşünüorum birşey çıkmıo kurstan sonraya kadarvaktim var😀 Genişletmek için tıkla ... yardımcı olurum blog başlığında canım tabi benimkini beğendiysen
esennruzgar Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.275 kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: yardımcı olurum blog başlığında canım tabi benimkini beğendiysen Genişletmek için tıkla ... evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀
kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: yardımcı olurum blog başlığında canım tabi benimkini beğendiysen Genişletmek için tıkla ... evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.276 tesaduf' Alıntı: benimde inanasım gelmiyorda oluyor malesef o yüzden azıcık aşım kaygısız başım🙂 - - - Updated - - - bende mantar için gitmiş ya doktora canım fitil ve krem verdi geçti Genişletmek için tıkla ... oraya bakmışmıydı canım ? ya şimdi eczaneden bi ilaç alsam geçmezmi acaba diyorum ? esennruzgar' Alıntı: kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - bende hep sabunla yıkıyorum sonra krem sürüyorum canım mikrobu ölsün diye. evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀 Genişletmek için tıkla ... - - - Updated - - - ya kızlar ama çok kötü durumdayım idrar yaparken çok acı çekiyorum anlatamam ya çok kötü
tesaduf' Alıntı: benimde inanasım gelmiyorda oluyor malesef o yüzden azıcık aşım kaygısız başım🙂 - - - Updated - - - bende mantar için gitmiş ya doktora canım fitil ve krem verdi geçti Genişletmek için tıkla ... oraya bakmışmıydı canım ? ya şimdi eczaneden bi ilaç alsam geçmezmi acaba diyorum ? esennruzgar' Alıntı: kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - bende hep sabunla yıkıyorum sonra krem sürüyorum canım mikrobu ölsün diye. evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀 Genişletmek için tıkla ... - - - Updated - - - ya kızlar ama çok kötü durumdayım idrar yaparken çok acı çekiyorum anlatamam ya çok kötü
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.277 mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu
mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.278 sahile uzan' Alıntı: mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu Genişletmek için tıkla ... sahil bendede kaşınma yok ama yanma var hemde çok fazla.. - - - Updated - - - birde orası çok fena kızardı..akıntı var sürekli birda böyle kaygan değişik bi akıntı
sahile uzan' Alıntı: mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu Genişletmek için tıkla ... sahil bendede kaşınma yok ama yanma var hemde çok fazla.. - - - Updated - - - birde orası çok fena kızardı..akıntı var sürekli birda böyle kaygan değişik bi akıntı
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.279 esennruzgar' Alıntı: kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀 Genişletmek için tıkla ... ben akşam üstü bir kaç tane çalışırım pembeli birşeyler🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: sahil bendede kaşınma yok ama yanma var hemde çok fazla.. - - - Updated - - - birde orası çok fena kızardı..akıntı var sürekli birda böyle kaygan değişik bi akıntı Genişletmek için tıkla ... bende yanma pek yoktu canım ya
esennruzgar' Alıntı: kafa dr ye git krem verir sabun fln sürme sakın başka kremde sürme - - - Updated - - - evet evet sade pembeli kenar süsü yeter zaten aynısını kartvizitte de kullanırım olur 😀 Genişletmek için tıkla ... ben akşam üstü bir kaç tane çalışırım pembeli birşeyler🙂 - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: sahil bendede kaşınma yok ama yanma var hemde çok fazla.. - - - Updated - - - birde orası çok fena kızardı..akıntı var sürekli birda böyle kaygan değişik bi akıntı Genişletmek için tıkla ... bende yanma pek yoktu canım ya
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.280 sahile uzan' Alıntı: mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu Genişletmek için tıkla ... bende kaşıntı azdı yanma yoktu ama udak içlerinde beyaz beyaz kalıntılar vardı - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: oraya bakmışmıydı canım ? ya şimdi eczaneden bi ilaç alsam geçmezmi acaba diyorum ? - - - Updated - - - ya kızlar ama çok kötü durumdayım idrar yaparken çok acı çekiyorum anlatamam ya çok kötü Genişletmek için tıkla ... belkide sistittir canım ya geçmiş olsun
sahile uzan' Alıntı: mantar ile yanma mı oluyor yanma mikrop kapmaktan olur ben bir kere öyle hamelet vermişti doktor kaşınıyormu yanıyormu Genişletmek için tıkla ... bende kaşıntı azdı yanma yoktu ama udak içlerinde beyaz beyaz kalıntılar vardı - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: oraya bakmışmıydı canım ? ya şimdi eczaneden bi ilaç alsam geçmezmi acaba diyorum ? - - - Updated - - - ya kızlar ama çok kötü durumdayım idrar yaparken çok acı çekiyorum anlatamam ya çok kötü Genişletmek için tıkla ... belkide sistittir canım ya geçmiş olsun