Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
esencannnnnnnnn kafacanaa dedik git test al yok alama yok uzak yok şu bu ee dedik o zaman evinde çişinle yapp od ayapmış gelmişş ne yapalım bu yöntemi bulduk
esencannnnnnnnn kafacanaa dedik git test al yok alama yok uzak yok şu bu ee dedik o zaman evinde çişinle yapp od ayapmış gelmişş ne yapalım bu yöntemi bulduk
Slm kızlaar nasılsınız.
Evimize geldik çok şükür, eşim temizlik yapmış ama bir erkeğin yaptığı temizlikten ne olur diyorum sadece.
Bugün yemek yapıp yarın temizlik yapıcam nasipse.
Çok yorgun hissediyorum kendimi, henüz dinlenemedim, oğluşumda babasının sesini özlemiş, konuştukça şekilden şekile girdi 🙂
Nişanımız çok güzel geçeti, herkes dünürleri çok beğendi, pazar günüde bohçaları getirdiler, herşey çok güzeldi çok şükür.
İnşaAllah düğünde böyle geçer.
Sizler nasılsınız?
hoşgeldin ikracımmmmm herşeyin iyi olmasına sevindim bişi sorcam kuzu ya bunlar kaçmadılarmıydı kız şimdi düğünü evde mi beklyecek sizde mi orası nasıl olmuştu 🙂) hani kaçınca insanın aklın abaşka şeyler geliyor🙂) töbee ben mi kötü düşünüyorum