susun ya çenelerim ağrıdı gülmekten camdan kabak gibi gözüküyorum gelen geçen bana bakıyor deli sanıyorlar sizin yüzünüzdenkoptum
aman eskiden testmi varmış![]()
burda denek ben oluyorumyalnız bende amma meraklıyorum oraya buraya yapmaya
![]()
susun ya çenelerim ağrıdı gülmekten camdan kabak gibi gözüküyorum gelen geçen bana bakıyor deli sanıyorlar sizin yüzünüzdenkoptum
aman eskiden testmi varmış![]()
burda denek ben oluyorumyalnız bende amma meraklıyorum oraya buraya yapmaya
![]()
hoşgeldin ikracım güzel geçmesine sevindim canım 🙂
Herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım dinlen sen senin sağlığın önemli temizliği iyice dinlenince azıcık azıcık yaparsınSlm kızlaar nasılsınız.
Evimize geldik çok şükür, eşim temizlik yapmış ama bir erkeğin yaptığı temizlikten ne olur diyorum sadece.
Bugün yemek yapıp yarın temizlik yapıcam nasipse.
Çok yorgun hissediyorum kendimi, henüz dinlenemedim, oğluşumda babasının sesini özlemiş, konuştukça şekilden şekile girdi 🙂
Nişanımız çok güzel geçeti, herkes dünürleri çok beğendi, pazar günüde bohçaları getirdiler, herşey çok güzeldi çok şükür.
İnşaAllah düğünde böyle geçer.
Sizler nasılsınız?

susun ya çenelerim ağrıdı gülmekten camdan kabak gibi gözüküyorum gelen geçen bana bakıyor deli sanıyorlar sizin yüzünüzden
tamam ben bi 5 dakikalıgına susayım bari oda senin güzel hatrın için 
susun ya çenelerim ağrıdı gülmekten camdan kabak gibi gözüküyorum gelen geçen bana bakıyor deli sanıyorlar sizin yüzünüzden

Hoşbuldum canımcım,nasılsın nasıl gidiyor?
hep nikinin yüzünden kuzu ya![]()
tamam ben bi 5 dakikalıgına susayım bari oda senin güzel hatrın için
![]()

kafacannnnnnn bende faaliyete geçeyim inan bu testi yapacammmmmmm![]()

hoşgeldin ikracımmmmm herşeyin iyi olmasına sevindim bişi sorcam kuzu ya bunlar kaçmadılarmıydı kız şimdi düğünü evde mi beklyecek sizde mi orası nasıl olmuştu 🙂) hani kaçınca insanın aklın abaşka şeyler geliyor🙂) töbee ben mi kötü düşünüyorum