Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

2 KİLO VERDİM SAHİLLO YAZIN MALUM ÖYLE YEMEK YENMİYOR ÇOK MAVİ ELBİSE YÜZÜNDEN O GÜN EŞİM KISKANCLIK KRİZİNE GİRDİ NELER YAPTI BNA CEKETİNİ GİYDİRİYOR KONSER ARASINDA :D:D ayagımdada pembe platform ayakkabılar vardı saks mavisi ve pembe nin uyumu güsel oldu bende beğendim🙂bnde nadir buluom sahillo alışveriş merkezlerinde güsel şeyler oluyor onun dışında çarşı pazar hep aynı

güsel fikir ama bn onunla ilgilenemem eşimde seviyor balıkları ama suyunu değiştirme falan zor gelir bna yaaa🙂

- - - Updated - - -

hoşgeldın şekerm🙂napıosun bakalım

canım biz hazır sistem akvaryum aldık satıcının söylediğine göre hiç su değiştirmeyecekmişiz her birşeyi kendi yapıyormuş

kelebek tes sağolun kızlar iyi diyelim iyi olalım.

Kızlar akşam çenemi tutamadım benn söledim kocişe anneme bababa abime. çok sevindiler.

neyi soyledın kızz

kızlar buarada dışarıdan gümmm diye bir ses geldi çıktık baktık kaza olmuşş araç sahipleri kavga ediyorr kimse ayırmıyorr elim ayagım hala titriyor nsıl üzüldüm polis geldi polis bile ayıramadı düşünün allahım sen koru hem annemle babamı aradım bnm babamda biraz agrasiftir diyorum sakın araç kullanırken birilerine kızma kavga etme diom🙂

buarada babam hacıya yazılmış şuanda gidecek gibi

canım annem dukan diyetine başladı çok hızlı kilo veriyor

NASIL BİR DİYET Kİ ARAŞTIRIM BNDE

kelebek bende eşimle iddaya girdim o 89 olcek ayın 18 kadar bende 57 olcam sende 2 haftada 3 kg verilirmi ya

puhaaaaaa

KABAK DİYETİYLE KESİN VERİRİSN AMA YAT KALK KABAK YİYECEKSİN🙂

canım biz hazır sistem akvaryum aldık satıcının söylediğine göre hiç su değiştirmeyecekmişiz her birşeyi kendi yapıyormuş

VAY BEE TEKNOLOJİYE BAK YAKINDA KENDİ KENDİNE ÜTÜYÜ YAPAN EV ALETİ ÇIKAR MIKİ:d:d

ben iki yıl ön lisans okusum açıktan devam ettim lisede sınıfta kalınca babam okuyamaz felan demişti çok zoruma gitmişti ve inan bölüm birincisi değil ama ikincisi olarak bitirdim açıköğretide öyle 2 senede teklemeden verdim ve o diplomayı aldım ya daha nefes alamdan çerçeveciye gittim çerçevelettirdim ve babamın iş yerine yooladım

o günü hiç unutmuyorummmmmmmmmmm
inat benim başarılı olmamı sağlamıştı kendimle yarışa girmiştim

- - - Updated - - -

esen naberr

gözün aydın artık birer kurabiye ısmarlarsın hahaha
evet sahil banada aynısı oldu lisede sınıfta kaldım.
kalma sebebimde ark.larım tarafından dışlanıyordum
dişlerim çok çirkindi alay ediolardı bende okula gitmek istemiordum.
sınıfta kalınca ailem bişiy demedi de yengem alay etmişti.
bende ona inat 3 yıl böülm 1.si oldum onur belgeleri taktir belgeleri
hatta o yıl takdir alınca bu yıl herkese dağıttılar galiba demişti
sonra abimde özür diletmişti benden.
neyse geçen yıl evlilik fln girdi bitmedi bu yıl çok şükür atlattım.azmın elinden birşey kurtumuyr.şimdi müfettişlik sınavlarına gireceğim hahaha

ayıpsın kursa gideyim malzemeleride
tamamlıym gönderirim
hem kolyende duruo oda hazır😉

kelebek mezun oldum süpriz yapcktım çenemi tutamadım akşam

- - - Updated - - -

dukan diyeti nasıl bişiy merak eidyrm herkes met edio
bloğumda yazsam mı acep

ben derslerim çok kötü değildi edebiyat ve muhasebe den ikisi baraj dersit iisterswn diğer dersler mükemmel olsun ikisinden biri zayif gelse direk kalınıyordu ee bende muhasbe çok zordu kalmıştım 🙂 ama teşekkürlük puanım vardı yane saçma bir sistemde okumuşum ya

şu insanlarla olumsuz dalgalardan nefret ederim açısın kendi kıçına baksın ya çok sinir olurum ve onun psikolojiside farklıdır esen ama gayet iyisin kilo alınca daha böyle albenin oldu bence bir kaç kilo daha al derim

seni kilo çok farklı yapmış birde kışın masada üzerinde beyazmı vardı saç rengin güzeldi

Geri