Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aynen öyle ya o kadar çok misafir ağırladım ancak 2 kişiye feln gittik

eşmi diyor hadi amcalara teyzelere ya dedim 40 yaş üstü ne konuşacağını bilemiyorsun ki ortam olmuyor

geçen teyzesinide bozdum koca çanta bohça koydum da evimize bir kere gelemdi çağırmadıda kadın

habure sizde gelin diyor dedim hwp biz geliyoruz gelinleri 3 tane aynı binada dedimki kaç kez buyrun ettim kimse gelmesi ben onların müsaitliğini bilemem desdim hıh sinir

- - - Updated - - -

yağmurrrrrrrrrrrrrr süper hava hep böyleo lsa sıcaktan çok bunalmıştım

eşmi diyor hadi amcalara teyzelere ya dedim 40 yaş üstü ne konuşacağını bilemiyorsun ki ortam olmuyor

geçen teyzesinide bozdum koca çanta bohça koydum da evimize bir kere gelemdi çağırmadıda kadın

habure sizde gelin diyor dedim hwp biz geliyoruz gelinleri 3 tane aynı binada dedimki kaç kez buyrun ettim kimse gelmesi ben onların müsaitliğini bilemem desdim hıh sinir

- - - Updated - - -

yağmurrrrrrrrrrrrrr süper hava hep böyleo lsa sıcaktan çok bunalmıştım

bizi gene ne yengem nede başka akrabam yemeğe aldı ben kaç kere yemekli misafir ağırladım

Kızlar iş yerındeki ustayla kavga etttim acayip sinirlendirdi bni anlatıyorum

mescide namaz kılmaya gittim oda arkd.yemekhaneye gitmişti beni ordan al dedi bende mescide girmeden önce yemekhaneye çağırmaya gittim tam adımımı attım yemekhaneden sorumlu usta (ki bu kişi kendini bilmeyen etrafındakilere kabadayılık yapan biri) bana bir daha burdan geçme niye geçiyorsun diye çıkıştı bütün yemekhane orda herkesin içinde bana bağırıyor el kol hareketi yapıyor baktım susacak gibi değil açtım ağzımı yumdum gözümü dedim sen kimsin beni başkalarıyla karıştırma ben başkasına benzemem edebinle konuş benimle neyine güveniyorsun sen dedim senin artisliğin bana geçmez git egonu başka bir yerde tatmin et dedim bundan sonrada bnmle adabınla konuş seni bir kez ve son kez uyarıyorum dedim sonra tam dönüp giderken geri dönüp heee dedim bir daha sakın benim iş yerimin kapısının önünden geçme sana yasak koyuyorum dedim.herkes bakakaldı hak etti ama salak herif sen kimsin beni uyarıyorsun hemde bağırarak ve herkesn içinde sonra ben mescide girerken gel konuşalım özür dilerim eşin benim çok iyi arkd.diyor dedim özrün kabul edilmedi bir dahada muhatap olma bnmle dedim.namazıma kılmak iiçn mescide girdim allah kabul etsin namazımı artık

Geri