Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kimse sormuycak galiba ama ben genede söyleyim içimde kalmasın :D:D

bileklik aldı kocacım bana 😀 resmini çekicem ekliycem size 🙂

artık evlilik yıldönümüm ve doğum günü hediyem her sene birlşeip gelecek gibi bi hisse kapıldım hahaha

ama yıldönümündede kutlama bekliyorum sadece hediyeyi kabul ettim dedim
hahaha

hahaha

kimse sormuycak galiba ama ben genede söyleyim içimde kalmasın :D:D

bileklik aldı kocacım bana 😀 resmini çekicem ekliycem size 🙂

artık evlilik yıldönümüm ve doğum günü hediyem her sene birlşeip gelecek gibi bi hisse kapıldım hahaha

ama yıldönümündede kutlama bekliyorum sadece hediyeyi kabul ettim dedim
hahaha

hahaha

Güzel günlerde kullan canımcım...
Bizimde yıldönümü geliyo be yaa...

kuzuşlarr bilimsel birşey okudum bakın eskiden neler oluyıormuş

erkek bebek olması için; en ilginci eski yunalıların sol testisi iple bağlama sonrası ilişkide bulunulduğunda erkek çocuk sahibi olunabileceği teorileridir. Bu teori daha sonra 18. yüzyılda daha da ileri götürülmüş ve Fransız soylularına dönemin bilim adamları tarafından erkek çocuk için sol testislerini aldırmaları bile önerilmiştir...

kafacım fotosunu bekliyoruz güle güle kullan canım. nikicim rica etsem sende faceten beğenir misin

BaK Bu HaRiKa DeKoRaSyOn | Facebook

- - - Updated - - -

kuzuşlarr bilimsel birşey okudum bakın eskiden neler oluyıormuş

erkek bebek olması için; en ilginci eski yunalıların sol testisi iple bağlama sonrası ilişkide bulunulduğunda erkek çocuk sahibi olunabileceği teorileridir. Bu teori daha sonra 18. yüzyılda daha da ileri götürülmüş ve Fransız soylularına dönemin bilim adamları tarafından erkek çocuk için sol testislerini aldırmaları bile önerilmiştir...
eşim hayatta kabul etmez🙂

Güzel günlerde kullan canımcım...
Bizimde yıldönümü geliyo be yaa...

kafacım fotosunu bekliyoruz güle güle kullan canım. nikicim rica etsem sende faceten beğenir misin

BaK Bu HaRiKa DeKoRaSyOn | Facebook

- - - Updated - - -

eşim hayatta kabul etmez🙂

teşekkür ederim canlar 🙂

fotosunu eklicem en geç yarın 🙂

bu arada bizde evlilik yıl dönümümüzde evdeyiz ama sabahında tatile gidiyo olucaz 🙂 çok güzel bir tesadüf oldu bizim için yeni bi balayı gibi 🙂

Geri