Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Pine çok istiyordu canım benim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kızlar beyaz body bende çok seviyorum ama iç çamaşırını belli ediyor içine straplez body giyiyorum birde çok bunalıyorum,nar çiçegi rengini çok severim bende akşam çıkışta nar çiçegi babet alacagım bir de pastelde nar çiçegi oje aldım 🙂kelebegim bizşm burda 20 lira bol etekler ama benim dediklerim penye sizin dediklerinizde mi penye

evet kuzu 7 haftalıkmış bayada olmuş yahu nerdeyse 2 ay

maşallh hayrlı ugurlu olsun inşaşşalh ee şimdi sıra kimde kızlarrr🙂🙂

buarada bnm diyet programı tam gaz devam iş yerndkeiler bni kızdırmak için dün magnum aldılar sana alalım boşver kilon yerinde senn hem sen zayıflayamazsın diyerek bnı dahada gaza getiriyorlar:D:D az sık ve düzenli yiyorum ve bol bol su içiyorum bakalm kaç kilo vereceğim

Pine çok istiyordu canım benim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kızlar beyaz body bende çok seviyorum ama iç çamaşırını belli ediyor içine straplez body giyiyorum birde çok bunalıyorum,nar çiçegi rengini çok severim bende akşam çıkışta nar çiçegi babet alacagım bir de pastelde nar çiçegi oje aldım 🙂kelebegim bizşm burda 20 lira bol etekler ama benim dediklerim penye sizin dediklerinizde mi penye

penye degıl kumaş tarzında ıstıom bızım burd afıyatlar uc rakamlardadr kesn burayı gezmedım fiyat arastrmadım kuzum bakalm öglen cıkarsam bakıcam nar cıcegı babet ve canta al gusel oluyor bn gecen beyaz panyolon saks mavi bluz nar cıcegı hafıf topuklu ayakkabı ve narcıcegı canta taktım cok hoş oldu begndım bu sene renkler moda zaten bnde rengarenk gıyıınıom😀

şimdi ben alt kattayım huzur ukarıda iki patron
yarım saat arala wc gelseler zırttt anımda 15dk arala içier müşteri gelse zırtt anımda e bende şak şak azamıoeum
ille gitmelerini bekliyorum
işler sorma mayıs kapatmak lazım onları yetiştiriyorum incik boncuk işler valla tam yoğun zamanda izin li oluorum ama öyle denk geldi yapacak birşe yok :=)))
nasıl yeni evine alıştın mı

ailen nasıl kızçen gelcekmi yakında eşin işi sevdimi

anlıyorum sahilim, bazen düşünüyorum keşke ev hanımı olsaydık bütün gün böyle sohbet etseydik diye ama. Allah her iyiliği bir arada vermiyor. aman tatile git de dinlen benim yerime de.

bizimkiler iyi, kızçeyle dün konuştum ne zamandır gel demiyordum gel dedim, kışın gelcem dedi. ama beklemez o kadar herhalde.
kaynım ve eltim bu şehre geldiler, geçen hsonu bizdeydiler. haftaiçi eltime götürdük. herhalde bu haftasonu da bize geleceklermiş.

eşim işi sevdi sevmesine de çok yoğun ve stresli, urfaya geliyo kalıyo bazen o da. dün önceki gün oradaydı. urfalı olduk çıktık ailecek.

günaydın twiticim,kelebekcim hoşgeldiniz

şu bebiş haberleri çok heyecanlı oluyor ya dünde pineyi dıuyunca çok heyecanlandımmm süperdiiiiiiii
huzurrrrrrrrrr bu iş temposunda yine devam mı hergünn hahaha

🙂
devam devam, şimdi bide iş seyahatleri başladı ya araya özlem de giriyor. yorgunluk dinlemiyor benimki.

tes blogundakı resmlerden cok yazıların hosuma gııdıyorr gusel cumlelerle süslenmiş blogun gercekten cok hoş tebrk ederm tescim buarada akvaryum için cektıgın remslerde cok orjınal cekılmıs gusel bakış acısı yakalamıssın bayıldım vla sende fotografcılık yetenegı var😀 bn de cok ozenıom offf ama nerde

Tes biz country alırız ama neresi için country olur bilemiyorum en çok mutfak da hoşuma gidiyor bernardo'da pembe minik çiçekli pasta takımı begendim 349 liraydı fiyatı pahalı degil mi?Evin her tarafı country olursa çok kabalık olurmu emir büyük yerden geldi 🙂

2 yıl olucak huzurcum sizede bebek düşünüyormusunuz?bebek biraz büyüyene kadar belki onunla evde kalırsın

twitim borçları biraz yoluna koyalım seneye inşallah.
Allah istediğimizde nasip etsin aratmasın kimseye.
bir de bu iş yoğunluğunda kendime bile zor zaman ayırıyorum kaldı ki çocuk çok zor geliyor düşününce.

huzurr osledım senı canm arada gel konusamdık ne zamandr ınsallh her sey yolundadr

kızlar bn cıkabılrım her an😀

kelebekcim ben de özledim canım, bugün canım çalışmak istemiyordu iş çok aslında da geleyim dedim..
çıkarsan kendine iyi bak canım.

- - - Updated - - -

Tes biz country alırız ama neresi için country olur bilemiyorum en çok mutfak da hoşuma gidiyor bernardo'da pembe minik çiçekli pasta takımı begendim 349 liraydı fiyatı pahalı degil mi?Evin her tarafı country olursa çok kabalık olurmu emir büyük yerden geldi 🙂

twitim evlilik teklifi almışsın hayırlı olsun, düğün ne zaman?

tes blogundakı resmlerden cok yazıların hosuma gııdıyorr gusel cumlelerle süslenmiş blogun gercekten cok hoş tebrk ederm tescim buarada akvaryum için cektıgın remslerde cok orjınal cekılmıs gusel bakış acısı yakalamıssın bayıldım vla sende fotografcılık yetenegı var😀 bn de cok ozenıom offf ama nerde

bu iltifatlarını aynen eşime iletirim canım çünkü eşim çekti fotoları🙂 Yazılar bana ait ama teşekkür ederim canım düşüncelerin için

Geri