tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.631 burdayım esencim. Kız peri ben yarın diş hastanesine gideceğim. Yanıma fazla para almama gerek var mı ekstra masrasf çıkarıyorlar mı
burdayım esencim. Kız peri ben yarın diş hastanesine gideceğim. Yanıma fazla para almama gerek var mı ekstra masrasf çıkarıyorlar mı
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.632 kızlar ben yarın dişcide olacağımdan sabah yokum merak etmeyin. - - - Updated - - - seni aşağıda gördüm esencim çok mutlu oldum. Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (2 kayıtlı üye ve 0 misafir.) tesaduf, esennruzgar+
kızlar ben yarın dişcide olacağımdan sabah yokum merak etmeyin. - - - Updated - - - seni aşağıda gördüm esencim çok mutlu oldum. Şu anda 2 üyemiz bu konuya göz atıyor. (2 kayıtlı üye ve 0 misafir.) tesaduf, esennruzgar+
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.634 Kafa' Alıntı: tess hayırdır canım neyin var Genişletmek için tıkla ... dişim kırıldı canım ya ne yesem şimdi oraya doluyor.
Kafa' Alıntı: tess hayırdır canım neyin var Genişletmek için tıkla ... dişim kırıldı canım ya ne yesem şimdi oraya doluyor.
Kafa Hamiş Melek 18 Haziran 2012 #30.635 tesaduf' Alıntı: dişim kırıldı canım ya ne yesem şimdi oraya doluyor. Genişletmek için tıkla ... ay çok geçmiş olsun canım ya git doktor ihmal etme
tesaduf' Alıntı: dişim kırıldı canım ya ne yesem şimdi oraya doluyor. Genişletmek için tıkla ... ay çok geçmiş olsun canım ya git doktor ihmal etme
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.636 geçmiş olsun tesciğim diş hava alınca insanın beyni zonkluyor sanki.
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.637 kızlar bugün sizin baya bi başınızı şişirdim amma samimiyetinie güvendiğim için soruyorum kızmayınolurmuu c-ic-i k-u-ra-bi-ye e-v-i t-ar-çınlı k-u-ra-biyem ya da tar-ç-ın b-utik-k-ur-abi-ye
kızlar bugün sizin baya bi başınızı şişirdim amma samimiyetinie güvendiğim için soruyorum kızmayınolurmuu c-ic-i k-u-ra-bi-ye e-v-i t-ar-çınlı k-u-ra-biyem ya da tar-ç-ın b-utik-k-ur-abi-ye
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.638 esennruzgar' Alıntı: geçmiş olsun tesciğim diş hava alınca insanın beyni zonkluyor sanki. Genişletmek için tıkla ... kafa' Alıntı: ay çok geçmiş olsun canım ya git doktor ihmal etme Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar yarın sabah randevum var işte. Bende sızı yokta yerken oraya doluyor rahatsız oluyorum
esennruzgar' Alıntı: geçmiş olsun tesciğim diş hava alınca insanın beyni zonkluyor sanki. Genişletmek için tıkla ... kafa' Alıntı: ay çok geçmiş olsun canım ya git doktor ihmal etme Genişletmek için tıkla ... sağolun kızlar yarın sabah randevum var işte. Bende sızı yokta yerken oraya doluyor rahatsız oluyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.639 esennruzgar' Alıntı: kızlar bugün sizin baya bi başınızı şişirdim amma samimiyetinie güvendiğim için soruyorum kızmayınolurmuu c-ic-i k-u-ra-bi-ye e-v-i t-ar-çınlı k-u-ra-biyem ya da tar-ç-ın b-utik-k-ur-abi-ye Genişletmek için tıkla ... AŞK OLSUN ESECİM YA. kEŞKE SANA YATRDIMIMIZ DOKUNSA BEN ÇOK MUTLU OLURUM. GÜZEL BUNLAR. SONU KURA,Bİ-YEM İLE BİTENLER BANA DAHA SEMPATİK GELİYOR SANKİ
esennruzgar' Alıntı: kızlar bugün sizin baya bi başınızı şişirdim amma samimiyetinie güvendiğim için soruyorum kızmayınolurmuu c-ic-i k-u-ra-bi-ye e-v-i t-ar-çınlı k-u-ra-biyem ya da tar-ç-ın b-utik-k-ur-abi-ye Genişletmek için tıkla ... AŞK OLSUN ESECİM YA. kEŞKE SANA YATRDIMIMIZ DOKUNSA BEN ÇOK MUTLU OLURUM. GÜZEL BUNLAR. SONU KURA,Bİ-YEM İLE BİTENLER BANA DAHA SEMPATİK GELİYOR SANKİ
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #30.640 t-a-r-çınlı-ku-ra-bi-yem. sanırım bu olabilir banada sempatik geldi hemde tarçınlı kurabyelerim simgeli olur iyiki varsınızzzz
t-a-r-çınlı-ku-ra-bi-yem. sanırım bu olabilir banada sempatik geldi hemde tarçınlı kurabyelerim simgeli olur iyiki varsınızzzz