Kafa Hamiş Melek 19 Haziran 2012 #30.692 tesss hadi geçmiş olsun tekrar kuzu..bu arada albümde resmin altına bi yazı yazdım.. ikracım hoşgeldin canım
tesss hadi geçmiş olsun tekrar kuzu..bu arada albümde resmin altına bi yazı yazdım.. ikracım hoşgeldin canım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 19 Haziran 2012 #30.693 geçmiş olsun tesss. bende görümceğee ulaşmaya çalışıyorum oğlu sünnet olmuşta telefonu kapalı
esennruzgar Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.694 kızlar akşam kurabişlerime isim düşündüm düşündümsonunda aklıma geldi b-a-de-m k-u-ra-biye-e-v-i nasılbuldunuz? teess balım sana işim düştü o dediğim isti bir müsait zamanında değiştirip bana yollarmısın yineden
kızlar akşam kurabişlerime isim düşündüm düşündümsonunda aklıma geldi b-a-de-m k-u-ra-biye-e-v-i nasılbuldunuz? teess balım sana işim düştü o dediğim isti bir müsait zamanında değiştirip bana yollarmısın yineden
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.695 esennruzgar' Alıntı: ağrın varmı tes Genişletmek için tıkla ... ağrım yok canım uyuşuktu ağzım oda geçti Kafa' Alıntı: tesss hadi geçmiş olsun tekrar kuzu..bu arada albümde resmin altına bi yazı yazdım.. ikracım hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... teşekkür edrim canım tamam canım bakıyorum hemen nickimi kim yedi' Alıntı: geçmiş olsun tesss. bende görümceğee ulaşmaya çalışıyorum oğlu sünnet olmuşta telefonu kapalı Genişletmek için tıkla ... sağol canım esennruzgar' Alıntı: kızlar akşam kurabişlerime isim düşündüm düşündümsonunda aklıma geldi b-a-de-m k-u-ra-biye-e-v-i nasılbuldunuz? teess balım sana işim düştü o dediğim isti bir müsait zamanında değiştirip bana yollarmısın yineden Genişletmek için tıkla ... bencede en güzeli bu isim oldu canım bu isimde kararlıysan yaparım tabiki
esennruzgar' Alıntı: ağrın varmı tes Genişletmek için tıkla ... ağrım yok canım uyuşuktu ağzım oda geçti Kafa' Alıntı: tesss hadi geçmiş olsun tekrar kuzu..bu arada albümde resmin altına bi yazı yazdım.. ikracım hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... teşekkür edrim canım tamam canım bakıyorum hemen nickimi kim yedi' Alıntı: geçmiş olsun tesss. bende görümceğee ulaşmaya çalışıyorum oğlu sünnet olmuşta telefonu kapalı Genişletmek için tıkla ... sağol canım esennruzgar' Alıntı: kızlar akşam kurabişlerime isim düşündüm düşündümsonunda aklıma geldi b-a-de-m k-u-ra-biye-e-v-i nasılbuldunuz? teess balım sana işim düştü o dediğim isti bir müsait zamanında değiştirip bana yollarmısın yineden Genişletmek için tıkla ... bencede en güzeli bu isim oldu canım bu isimde kararlıysan yaparım tabiki
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.698 esennruzgar' Alıntı: hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu sakız gibi olan dolgudanmı yaptılar.üstünü kaplat sonra istersen düşmesin Genişletmek için tıkla ... evet canım beyaz dolgu yaptı babamda öyle dedi bir daha kırılırsa kaplatalım diye zaten ağzımda iki kaplama diş var - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: evet değiştirmicembu sefer😀 çok yordum seniiii Genişletmek için tıkla ... değiştirebilirsin canım önemli olan iöçine sinsin özel msj attım
esennruzgar' Alıntı: hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu sakız gibi olan dolgudanmı yaptılar.üstünü kaplat sonra istersen düşmesin Genişletmek için tıkla ... evet canım beyaz dolgu yaptı babamda öyle dedi bir daha kırılırsa kaplatalım diye zaten ağzımda iki kaplama diş var - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: evet değiştirmicembu sefer😀 çok yordum seniiii Genişletmek için tıkla ... değiştirebilirsin canım önemli olan iöçine sinsin özel msj attım
esennruzgar Yeni Üye Üye 19 Haziran 2012 #30.699 süper olmuş cnm benim sağolasın evet onlar düşüo hemen kaplama en garantisi. benmde dolgum düştü ama korkumdan gidemiorum😀
süper olmuş cnm benim sağolasın evet onlar düşüo hemen kaplama en garantisi. benmde dolgum düştü ama korkumdan gidemiorum😀
Kafa Hamiş Melek 19 Haziran 2012 #30.700 esen bencede isim gayet hoş canım 🙂 yapıp nettenmi satacaksın yoksa dükkanmı açacaksın 🙂 ya birde detaylı anlatabilirimisin nasıl yaptın o kurabiyelerden 🙂
esen bencede isim gayet hoş canım 🙂 yapıp nettenmi satacaksın yoksa dükkanmı açacaksın 🙂 ya birde detaylı anlatabilirimisin nasıl yaptın o kurabiyelerden 🙂