tesadüf Yeni Üye Üye 21 Haziran 2012 #30.841 Kafa' Alıntı: tesss ilk başta farkedemedim işte kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... olsun canım ya takıldım ben sna zaten niye kusura bakayım ki🙂
Kafa' Alıntı: tesss ilk başta farkedemedim işte kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... olsun canım ya takıldım ben sna zaten niye kusura bakayım ki🙂
esennruzgar Yeni Üye Üye 21 Haziran 2012 #30.842 ikranurr' Alıntı: aaa öle hissedebiliormusun yaw Genişletmek için tıkla ... Tabi canım, 1895 kilo oldu, ayaklarını karnıma dayayınca elime geliyor, küçücük bişey, kafasını dayayınca eşimde anlıyor hemen. Bazen kaburgama bastırıyor, elimle itiyorum vuruyor oda, hıçkırıklarını hissediyorum vs.[/QUOTE] mucize yaaa. çok şaştım bilmiordum böle bişiy olduğunu
ikranurr' Alıntı: aaa öle hissedebiliormusun yaw Genişletmek için tıkla ... Tabi canım, 1895 kilo oldu, ayaklarını karnıma dayayınca elime geliyor, küçücük bişey, kafasını dayayınca eşimde anlıyor hemen. Bazen kaburgama bastırıyor, elimle itiyorum vuruyor oda, hıçkırıklarını hissediyorum vs.[/QUOTE] mucize yaaa. çok şaştım bilmiordum böle bişiy olduğunu
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.843 günaydın kuzuşlarrrrrrrrrr geldik haftasonuna ayrın iş çıkışı kardeşimin ev döşemesine gideceğiz 🙂 gelin e 4 havlu yaptım hediye götüreceğim 🙂 gırgır şamata döşeyeceğiz 🙂)
günaydın kuzuşlarrrrrrrrrr geldik haftasonuna ayrın iş çıkışı kardeşimin ev döşemesine gideceğiz 🙂 gelin e 4 havlu yaptım hediye götüreceğim 🙂 gırgır şamata döşeyeceğiz 🙂)
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.845 Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar 🙂 evet bugün cumaaaaaaa tatile çıkıyorum bugün itibariyle çok mutluyum
Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar 🙂 evet bugün cumaaaaaaa tatile çıkıyorum bugün itibariyle çok mutluyum
tesadüf Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.846 günaydın kızlar sahil gelecek sen gideceksin sen gelince ben gitmiş olacağız bir süre hepsi bir arada olamayacağız sanırım🙂
günaydın kızlar sahil gelecek sen gideceksin sen gelince ben gitmiş olacağız bir süre hepsi bir arada olamayacağız sanırım🙂
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.847 evet ama ramazanda tam kadro burda oluruz yine..sen kaç gün sonra geleceksin geri tes
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.848 bende bu aralar hep burdayım 🙂) iznimi mar-dinde kullandım yahuu kaynana-kayınpederle 🙁(
tesadüf Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.849 Kafa' Alıntı: evet ama ramazanda tam kadro burda oluruz yine..sen kaç gün sonra geleceksin geri tes Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sanırım canım eşim çarşamba iş başı yapacak sanırım bende ya pazartesi ya salı başlarım diye düşünüyorum.
Kafa' Alıntı: evet ama ramazanda tam kadro burda oluruz yine..sen kaç gün sonra geleceksin geri tes Genişletmek için tıkla ... 1 hafta sanırım canım eşim çarşamba iş başı yapacak sanırım bende ya pazartesi ya salı başlarım diye düşünüyorum.
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.850 olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: bende bu aralar hep burdayım 🙂) iznimi mar-dinde kullandım yahuu kaynana-kayınpederle 🙁( Genişletmek için tıkla ... - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: 1 hafta sanırım canım eşim çarşamba iş başı yapacak sanırım bende ya pazartesi ya salı başlarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur
olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: bende bu aralar hep burdayım 🙂) iznimi mar-dinde kullandım yahuu kaynana-kayınpederle 🙁( Genişletmek için tıkla ... - - - Updated - - - tesaduf' Alıntı: 1 hafta sanırım canım eşim çarşamba iş başı yapacak sanırım bende ya pazartesi ya salı başlarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur