Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Koydum ben çok iyi oluyor, patlıcanda koyucam ablam koymuştu çok güzel oluyor. Vişne koyucam, biber dolması düşünüyorum yine, tabi fasülyede, umarım ben gelene kadar yetişir, yada gitmedenmi koysam napsam...

Kendi evin olunca oda iyi oluyor biz malum hem kiracı, hem tayinciyiz, bu dolap iyi olacak, resimleri çekip geleyim...

tamam canım bekliyoum

Bu arada dün akşam görümcem beni telefona istedi şok oldum, bebeğin ne eksiği var diye sordu, saf yaa bide diyorki '.....'e (eşime) sürekli soruyorum ne eksiği var diye, oda ikra'yla konuş ben bilmem dedi, o yüzden sana soruyorum' dedi, sinir oldum, sanki çok meraklıyım ben konuşmaya, saflığındanmı yoksa beni sinir etmek içinmi söyledi anlayamadım.

Bende aldırdıkça aldırıcam gıcıklık değilmi, hem halası bebeğin, alsın nolcakki. Uyku setini, bornoz takımını ve battaniyesini alacak, yine eksik olursa söylerim ben dedim, sizce iyi yapıyormuyum?

ben yapı olarak biraz bu konuda safımdır hiç isteyemem de söyleyememde kim olursa olsun anneme bile bunu alın veya şu lazım diyemem 🙂

ama sonuçta halası düşünmüş söylrmiş sende cevap vermişin hoş senin bir battaniye alıcak durumun yok değil alasını alırsın ama madem sordu sende söyledin 🙂

ikra oralarda hava nasıl acaba ay çok fena a bayılası geliyor
iş yeri evde allahtan aldık klima yoksa durulmaz

Çook sıcak, ama Allah'tan kuru havası var, evin dışı sidingli o nedenle yazın serin, kışın sıcak oluyor, dışarı hiç çıkılmıyor öğlen saatlerinde, buranın iklimi çok güzel, kışın istanbul'dan sıcaktı, yazın havası bunaltmıyor. Ama yinede sevemiyorum burayı...

Bu arada dün akşam görümcem beni telefona istedi şok oldum, bebeğin ne eksiği var diye sordu, saf yaa bide diyorki '.....'e (eşime) sürekli soruyorum ne eksiği var diye, oda ikra'yla konuş ben bilmem dedi, o yüzden sana soruyorum' dedi, sinir oldum, sanki çok meraklıyım ben konuşmaya, saflığındanmı yoksa beni sinir etmek içinmi söyledi anlayamadım.

Bende aldırdıkça aldırıcam gıcıklık değilmi, hem halası bebeğin, alsın nolcakki. Uyku setini, bornoz takımını ve battaniyesini alacak, yine eksik olursa söylerim ben dedim, sizce iyi yapıyormuyum?

maddi durumu iyyise almakta istiyosa alabilir tabiki canım sonuçta halası

patlıcanı hem dolmalık hemde közleyip koyucam nasipse
buzluktan közlenmişi çıkartmak çok pratikmiş🙂 tadıdeğişir diye düşünüyordum durdukça lezzetlenmişti sanki
kırmızı biberde öyle salatamı yok çıkar sirke zeytinyağı sarımsak bitti

turşu yapmadım geçenkış bu yıl onuda yapıcam cesaret edip

patlıcanı hem dolmalık hemde közleyip koyucam nasipse
buzluktan közlenmişi çıkartmak çok pratikmiş🙂 tadıdeğişir diye düşünüyordum durdukça lezzetlenmişti sanki
kırmızı biberde öyle salatamı yok çıkar sirke zeytinyağı sarımsak bitti

turşu yapmadım geçenkış bu yıl onuda yapıcam cesaret edip

közleniş çok iyi oluyor valla dediğin gibi hazır salata🙂 turşu bende hiç yapmadım ama kayınvalidem sürekli veriyordu hiç turşusuz kalmsdık o yüzden yaparmıyım bilmiyorum

Geri