Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pazara çıkamadığın hafta oluyor iyi oluyor böyle dolmalık biber iyi hatırlattın bende koyayım🙂
patlıcanında içini açıp koyucm cnm tadı nasıl olur bilmiyorum ama közde iyi oldu böylede iyi olur herhalde

- - - Updated - - -

akşam ne var yemekte yaz geldi yağsız söyle güzel hafif yemekler zamanı

yoğurt çorba yapasım var akşam için sadece 🙂 salata
akşama bende yoğurt çorbası yapıcam😀
birde yaz türlüsü ile yeşil salata düşündüm

ben yapı olarak biraz bu konuda safımdır hiç isteyemem de söyleyememde kim olursa olsun anneme bile bunu alın veya şu lazım diyemem 🙂

ama sonuçta halası düşünmüş söylrmiş sende cevap vermişin hoş senin bir battaniye alıcak durumun yok değil alasını alırsın ama madem sordu sende söyledin 🙂

Bende diyemem normalde ama onlar yüzsüzlük yapıp istiyorlar, resmen eşimin maaşına ortakçı çıkıyorlar, o nedenle söylemekten çekinmedim, sinir etti çünkü beni, dediğin gibi biz alamayacak değiliz çok şükür ama hep istemekle olmaz, birde o yapsın.

Annemde beşiğini aldı zaten, ablamda hastane çıkışını ve ufak tefekleri alacak, sırf kayınvalidemin kulağına gitsin diye söyledim...

cnm sorması bile bence çok güzel.alsın tabikide.
kızlar bizdebebek yatağını kızın annesi yapar sizde de ölemi

Canım annesi olarak benimle hiç konuşmaz ona kızıyorum ben, birde eşimden sürekli bişeyler alma peşindeler, eşimde farkında çok şükür, oda sadece yiğenleri için çabalıyor, onlara hediye alıyor. Ama ikra'ya sor demiş o hoşuma gitti, bu bebeğin babası varsa anneside var, bunun farkına varması güzel.

Bizde öyle bişey yok ama annem yinede beşiği aldı, bizde yiğenimin arabasını ve bi kaç eksiğini almıştık. Takıda takmıştı annem...

- - - Updated - - -

patlıcanında içini açıp koyucm cnm tadı nasıl olur bilmiyorum ama közde iyi oldu böylede iyi olur herhalde

- - - Updated - - -

akşama bende yoğurt çorbası yapıcam😀
birde yaz türlüsü ile yeşil salata düşündüm

Bende dün yaptım 🙂 Senden ilham aldım 🙂

Canım annesi olarak benimle hiç konuşmaz ona kızıyorum ben, birde eşimden sürekli bişeyler alma peşindeler, eşimde farkında çok şükür, oda sadece yiğenleri için çabalıyor, onlara hediye alıyor. Ama ikra'ya sor demiş o hoşuma gitti, bu bebeğin babası varsa anneside var, bunun farkına varması güzel.

Bizde öyle bişey yok ama annem yinede beşiği aldı, bizde yiğenimin arabasını ve bi kaç eksiğini almıştık. Takıda takmıştı annem...

- - - Updated - - -

Bende dün yaptım 🙂 Senden ilham aldım 🙂
afiyet olsun canım.

kızlar birşey srocam acaba geçen yıl huzurmu hazırlamıştı kızartma koymak içinbuzluğa
kızartma konulurmu acep

Geri