Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Spralde de ameliyata girilior dimi bana gre değil o hiç aynı yöntemle devam edicez bebekten sonrada zaten memnunuz yöntemimizden

Bu arada hatırlarmısınız bilmem diğer tarafta bir arkadaş geliyordu, bebeğini doğum sırasında kordon dolanmasından kaybetmişti, şimdi bebeği oldu, çok seviniyorum onun adına, çok zor bir dönemden geçmişti. Buda erkek, adı diğerinin ismi olmuş, belki onlar için hayırlısı buydu, yaşamaları gerekiyordu ama Allah muhafaza yaa, çok zro bir durum...

prez. korunuyoruz en başından beri şimdiye kadar sorun yaşamadık 1.5yıl oldu daha da sorun olmaz herhalde
diğer yöntemlere güvenemiorum takvimdi geri çekilmeydi hapta içemedim zaten böle benim için en iyisi.

bugün saat geçmiomu yoksa bana mı öle gelio daraldım yaa

Hıı evet bizde istemediğimiz dönemde yumurtlama günlerinde kullanıyorduk, ama sevmiyor eşim malesef.
Neyse artık zamanı gelince düşünücez...

burda bi akıllı yok yaw

kızlar bugün benim yer değiştirme işini konuştuk xle işte ben gidersem zorlanırmış fln tabee başka enayi yok
tmm işte bura tahsiline uymuo biliorum ki buda şükür biliomuş bura boş kalıcak yerine birini bulmak çok zor olucak o yzden rafa kaldıralım şimdilik dedi 🙁 valla bikaç ay geçsin bidaha gündeme getiricem

valla ister sevsin ister sevmesin beni bağlamazhahaha

tesben hep öleyim günü geldimi buçuklara atıom 26 yaşındayım ağustosda27 olcam ama 6 aydır 27 yaşındayım diom kendime
9aylık evlikende soranlara yaklaşık 1 yıl oldu dediğime yaklaşık 1.5yıl olmuş şimdide hahaha

Geri