Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kelebekçim ve nikocum ilk size haber vericem sizden başka merak eden yok tşk ediyorummnm ilginize canlar tabi olsun hayırlsıyla hemen ilk haber sizlere allahın taktiri ne zaman uygun olursa bu duyguyu hissettirise

Ya siz beni unuttunuzmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁 🙁

unttuk tabi nerdesin sen🙂

kelebekçim ve nikocum ilk size haber vericem sizden başka merak eden yok tşk ediyorummnm ilginize canlar tabi olsun hayırlsıyla hemen ilk haber sizlere allahın taktiri ne zaman uygun olursa bu duyguyu hissettirise

burda çok güzel heyecanlar paylaştık benm içim içime sığmıyor bu haberlerle heyecanla bekliyorum topiğimizn minik yavrularıda yoldaa🙂 kız sahillo burayı biz yaşlanıcaz ya bizim olacak nasipse cocuklarada devrederiz hee :D:D

sahillll aşkolsun kuzuuuu bende merak ediyorum seniii ama daha geçmedi dedin ya onu bekliyorum hatta bugün değilmi bat...

aşkolsun ama 😀

- - - Updated - - -

Ya siz beni unuttunuzmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁 🙁

unutmadıkkk hoşgeldin kuzuuu 🙂

inş. kelebek hayırlısı herkes için ve herşey için paylaşıyoruz işte paylaşımcı olarak
hahaha

- - - Updated - - -

beni yazma canım ben farklı yerden takip ediyorum en azından orda herkes paylaşıyor iyi oluyor 🙂

nerden takip ediyon kızzzzz

Geri