Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tatlım otuçlu değil misin sen? kişi başı 4 TL yi nerde buldun sen çok iyiymiş 10 buraya göre çok normal

- - - Updated - - -

130 m2 canım çocuk gelince yetmeyebilir bol bol dolap yaptırmak lazım

130 m2 iyiymiş canım ya bizde ev almayı düşünüyoruzda..eşim bi yer demişti 90 m2 di ama biz küçük diye istemedik ama yeri filanda çok güzel acaba diye düşünüyordum..

birde az önce bi yeri aradım annemlerin yanında istiyorum ben,,annemlere çok uzak değilmiş ama kız kaç m2 oldugunu söylemedi gelin görüşelim dediii...yalnızz çarprazında petrol ofisi var çok kararsız kaldım açıkçası 😕

Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık

dikkat et kendine canım yorma çok

fazla yormamaya çalışıyorum canım ama bugün çok fenayım..bünyem kaldırmıyo artıkın 🙁

ayy çok geçmiş olsun canım kendine dikkat en önemli sey sağlık..ne yapalım bizde Allah rızası için dayanıyoruz..Rabbim kabul eder inşallah

teşkkr ederm canm bnm

kızlar ya sizin evler kaç metrekare yetiyormu nasıl anlatsanıza azcık

98 metrekare yetiyor ama çocuk olursa hoppp kirayaaa çıkarm

tatlım otuçlu değil misin sen? kişi başı 4 TL yi nerde buldun sen çok iyiymiş 10 buraya göre çok normal

- - - Updated - - -

130 m2 canım çocuk gelince yetmeyebilir bol bol dolap yaptırmak lazım

tess 130 m2 neyine yetmıyorr kız biz ne yapalım şükür ett🙂biz iki kişi sıgamıyoz bazen dışarlara taşıos heee:D:D
tes kabak yemegıne 10 tl verrmsın üstelik küçk sıcak ve kötü bir yemege burann pıyasası böyle ev yemeklerı porsiyon 4 tl hemde çok lüks serin bir yerde harika yemek yıyorsun

teşkkr ederm canm bnm

98 metrekare yetiyor ama çocuk olursa hoppp kirayaaa çıkarm

tess 130 m2 neyine yetmıyorr kız biz ne yapalım şükür ett🙂biz iki kişi sıgamıyoz bazen dışarlara taşıos heee:D:D
tes kabak yemegıne 10 tl verrmsın üstelik küçk sıcak ve kötü bir yemege burann pıyasası böyle ev yemeklerı porsiyon 4 tl hemde çok lüks serin bir yerde harika yemek yıyorsun

yani 98 m2 yetmez diyorsun canım..

o zaman ben 90 m2 olandan kesin vazgeçiyim

kafa çocuk olunca hiç yetmez sakın düşünme ben pişmanın düğün üzeri hem düğün yapıp hem ev almak çok zorladı bizi bu yüzden uygun olanı seçtik ama eşimde memnun değil karar verdm başka ev almıycam kiraya çıkarım gözüm korkuyor borçtan bitmişken bir daha kendimi zorlamak istemiom birde ev kredisi bitse süper olcak

seneye burada su evleri yapılacakmıs iki katlı mustakıl bir site parkı bahcesı bol yeşilliği olan bekliycem olmadı ordan bakarım begendıgım evden vazgectm kafa sakın küçük ev lama alcaksan parana kıy güsel ferah havadar ve geniş bir ev al

kafa çocuk olunca hiç yetmez sakın düşünme ben pişmanın düğün üzeri hem düğün yapıp hem ev almak çok zorladı bizi bu yüzden uygun olanı seçtik ama eşimde memnun değil karar verdm başka ev almıycam kiraya çıkarım gözüm korkuyor borçtan bitmişken bir daha kendimi zorlamak istemiom birde ev kredisi bitse süper olcak

tamam canım zaten bende büyük istiyordum ama yinede size bi akıl danışayım dedim..

kirada zor kelebek ya her ay her ay insan bunalıyo bi süre sonra...bizde krediyle alıcaz inşallah..altınlarımı bozucam sonra bi 5 yıllık kredi çekmek istiyoruz..bakalım hakkımızda hayırlısı artık

tamam canım zaten bende büyük istiyordum ama yinede size bi akıl danışayım dedim..

kirada zor kelebek ya her ay her ay insan bunalıyo bi süre sonra...bizde krediyle alıcaz inşallah..altınlarımı bozucam sonra bi 5 yıllık kredi çekmek istiyoruz..bakalım hakkımızda hayırlısı artık

bnce altınlarını bozma canım taksit ödemelerini yüksek tut bir dha birikim olmuyor çünkü

bnce altınlarını bozma canım taksit ödemelerini yüksek tut bir dha birikim olmuyor çünkü

canım altınlarımı nasıl bozmuyum..onları bozmadan alamayızki..setimi filan bozmuycam ama küçük altınlarım ve bileziklerimi bozmayı düşünüyorum..

fazla uzun zamanlık çekmiycez 5 senede bitsin istiyoruz o yüzden aylık taksitimiz zaten çok yüksek olucak..

burda evler çok pahalı 140-150 tl'den aşağı alamam mümkün değil

canım altınlarımı nasıl bozmuyum..onları bozmadan alamayızki..setimi filan bozmuycam ama küçük altınlarım ve bileziklerimi bozmayı düşünüyorum..

fazla uzun zamanlık çekmiycez 5 senede bitsin istiyoruz o yüzden aylık taksitimiz zaten çok yüksek olucak..

burda evler çok pahalı 140-150 tl'den aşağı alamam mümkün değil

hımmm cidden ev fiyatları pahalıymış biz 10 senelik çektk ama daha kısa sürede bitiricez inşallh bakalım zatn 2 sene bitti:D:D

Geri