Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok sıcak kızlar mayıştım dün ablam annemelre geçtiler kardeşimn mevzusu açıldı kardeşim telefonuna karıcım diye kaydetmiş kızı abbooooo ablamın elindeyken bir mesaj geliyor ablam şaşırmış çaktrmadan koymuş kafayı yemiş kardeşim ah ah bayramda tanışmaya gideceğiz sanırım

kız ağustosta gelni demişti 19 doğum günüymüş bizde dedik bayram vesile olur bari bayramda gidelim 🙂) ay allah

sahilooooo görümcemi olcan kız artıkın sennnnnn :D:D

şimdiki geçnler bi alem vallahi ya

Evet 17 gün kaldı, oğlumun hiç gelmeye niyeti yok sanırım, bugün ağrı sızı hiçbişey yok, yerini rahat buldu sanırım. Son günler zor geçiyor, heran doğum var aklımda, oğlum gel artık diye pazarlık yapıyoruz ama tık yok. Doktor haftasını doldurur muhtemelen dedi...

Benim annem çok titizdir, o nedenle o iş yaparken oturmaya çok çekinirim ben. Ama misafir olunca değerli oluyo insan, önceden gittiğimde oturamadığım akrabalarım yerimden kaldırmıyor 🙂

Allah sağ sağlim kurtarsın inşallah canım

vallahi kızlar entarastik bir durum hayır olsun inşallah

ikra hep merak ederim kıl yün işini nasıl hallediyorsun karnın şiş olur ya

vallahi kızlar entarastik bir durum hayır olsun inşallah

ikra hep merak ederim kıl yün işini nasıl hallediyorsun karnın şiş olur ya

Dün çatı muayenesi olucam diye baya bi hazırlık yaptım.
Bacakları epilatörle hallediyorum, ama malum bölgeyi artık göremiyorum, veetin tüy dökücü spreyini aldım ondan sıktım. Pek memnun kalmadım hatta hiç umduğum gibi çıkmadı, birde 20 lira verdik 🙁 Onunla artık yapabildiğim kadar yaptım, çünkü görmek mümkün değil, ayna falanda kar etmiyor. Geçen jilet denedim hep kestim, oturup ağladım, eşimde bi dahakine ben yardımcı olurum sana dedi, ama ben çok çekiniyorum yaa 🙁 Haftaya çatı muayenesi yapılacak, eşim pazar kuzenim geleceği için cumartesi halledeyim ben diyor ama şimdiden ter basıyor 🙁

ağda yapılsa zararı varmı bebeğe ki en temiz yöntem biraz seni götürür en azından

Enfeksiyon riski varmış, bir arkadaşımın doktoru, pancar gibi kızartıp geliyorlar demiş, onada sinir oldum zaten, sanki millet çok meraklı öyle almaya. Uzun olsa kızarlar, hiç olmasa kızarlar, bu doktorlarada yaranılmıyor. Zaten eşimde hassas bu husuta bacaklarım için bile gitmemi pek istemiyor. Sırf bunun için doğum hediyesi kartuş ağda alacak sanırım 🙂

Geri