Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık 🙁

Kafacım dün verdiğin tarifi uyguladım, yanınada domates-biberli makarna yaptım, çok güzel bir menü oldu, eşim çok beğendi 🙂 Ama bugünde yemek derdim var malaesef, dünden çok az kaldı çünkü 🙁

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık 🙁

Kafacım dün verdiğin tarifi uyguladım, yanınada domates-biberli makarna yaptım, çok güzel bir menü oldu, eşim çok beğendi 🙂 Ama bugünde yemek derdim var malaesef, dünden çok az kaldı çünkü 🙁

Günaydın canıımmm 🙂 ee oğlan çocugu olacak o kadar canım 🙂 illa erkekliğini belli edecek 🙂

begenmenize çok sevindim canım afiyet bal olsun 🙂

- - - Updated - - -

günaydın kızlar

hayırlı cumalar

bütün dualarınız kabul olsun inş.
Günaydın sahilcannn..Amin inşallah 🙂

günaydn meleklerim napıyorsunuz bugn bnde esniyorm sürekliii oha yni gözlerim doluyor o dereceyim😀

dün gece 12 ye geliyordu eve geldğimizde yemekten sonra baya oturduk sohbet oturduk eltimlerde sonra bahçeye indik serin serin pek bi güsel oldu🙂

bugn saat 11 de gideceğiz nasipse planda değişiklik olmazsa izin alıcam kızçee özlemiştir benii hahaha

günaydn meleklerim napıyorsunuz bugn bnde esniyorm sürekliii oha yni gözlerim doluyor o dereceyim😀

dün gece 12 ye geliyordu eve geldğimizde yemekten sonra baya oturduk sohbet oturduk eltimlerde sonra bahçeye indik serin serin pek bi güsel oldu🙂

bugn saat 11 de gideceğiz nasipse planda değişiklik olmazsa izin alıcam kızçee özlemiştir benii hahaha

Size özeniyordum hep, pazar günü kuzenim geliyor, önümüzdeki haftada eşimin dayısının gelini gelecek muhtemelen, ramazan kalabalık geçecek baya 🙂 Balkonda tek başımıza oturmaktan sıkılmıştık, burada canlı müzikli ça bahçeleri var, semaver çay yapıyorlar bize çok geliyor diye gidemiyorduk, haftaya hepsini yapmayı planlıyorum 🙂

Günaydınlar hayırlı cumalar kızlar.
Bende uykusuzlardanım. Dün akşam annem kaynanam teyze ve kızı lunaparka gezmeye gittik ordan çimlik ağaçlık oturma yerlerine.
eve gelip yatmamız 3 e geliyodu. Uyumak istiyorum artık çok susuzum bugün =(

Size özeniyordum hep, pazar günü kuzenim geliyor, önümüzdeki haftada eşimin dayısının gelini gelecek muhtemelen, ramazan kalabalık geçecek baya 🙂 Balkonda tek başımıza oturmaktan sıkılmıştık, burada canlı müzikli ça bahçeleri var, semaver çay yapıyorlar bize çok geliyor diye gidemiyorduk, haftaya hepsini yapmayı planlıyorum 🙂

kıyamam kız bn sana uzaklık gercekten zor ikracım anlıorum ama bak ne güzel önümüzdeki hafta bol bol tadını çıkartın herş ey güzel olacak akrabalarn gelecek herkes yannda olacak herseyden once eşin olacak ve talha ALLAHIN izniyle kucagına alacaksın bizde buralardan mutlulugunu paylasacagız 🙂

hep bir hareketlilik herhalde en tembel benim yiyip yatıyorum sürekli 🙂

bende anneme gittim işte orda açtık ifrarımızı çayımızı sonra eve gidip yattı kbu akşamda amcasının kızı eşimin o davet etti ona gideceğiz 🙂

Geri