Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alıştım bende artık ama akşamları fazla su içemiyorum ben ya eşim artık yarım saatte bir 1 bardak su ile peşimde dolanmaya başladı öyle olunca biraz içiyorum
cnm öyle düşündüm zaten
yani hem bir yandan iş bakıyorum kendimi iyice toparlayana kadar başka bir yer olursa çalışırım dükkan açmadan.ama baktım gönlüme göre iş bulamadım dükkan açıcam
cnm öyle düşündüm zaten
yani hem bir yandan iş bakıyorum kendimi iyice toparlayana kadar başka bir yer olursa çalışırım dükkan açmadan.ama baktım gönlüme göre iş bulamadım dükkan açıcam
cnm benim açımdan güzel haberlerdi
yani aslında kimsenin o durumlara düşmesini istemem ama eğer ucunda bana yapılan haksızlık varsa iyi olmuş belki ismini vermek istemediklerim ders almıştır.
çok güzel geçti eğlendik korktuğum kadar olmadı
eşimin zaten çocuklk arkadaşları anlatmıştım daha önce düğünde de çok yardımları oldu ama yinede çok fazla tanımamamın stresini yaşadım .
gelirken çok şık hediyeler getirmişler
seramikten mor renk tencere ve 2 tane büyüklü küçüklü fırın kabı
çok beğendim
t.dağ kötfe
baharatlı patates
pilav salata yaptım sanki doymadılar gibi geldi ama ancak evi temizledim mutfağa pek zamanım kalmadı.
çaydı kavundu fln derken geçti zati zaman hemen.