Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

esen şüphe yok zaten senin becerilerinin namı duyulmuştur

- - - Updated - - -

40/1 oluyormuş buda 2,5 gibi bir rakam

10000 tl varsa yüzde 2,5 250 tl ödenecek rakam gibi düşün

cnm benim açımdan güzel haberlerdi
yani aslında kimsenin o durumlara düşmesini istemem ama eğer ucunda bana yapılan haksızlık varsa iyi olmuş belki ismini vermek istemediklerim ders almıştır.

çok güzel geçti eğlendik korktuğum kadar olmadı
eşimin zaten çocuklk arkadaşları anlatmıştım daha önce düğünde de çok yardımları oldu ama yinede çok fazla tanımamamın stresini yaşadım .
gelirken çok şık hediyeler getirmişler
seramikten mor renk tencere ve 2 tane büyüklü küçüklü fırın kabı
çok beğendim
t.dağ kötfe
baharatlı patates
pilav salata yaptım sanki doymadılar gibi geldi ama ancak evi temizledim mutfağa pek zamanım kalmadı.
çaydı kavundu fln derken geçti zati zaman hemen.

kız adamlar iftara mı geldi niye hazırlıksız yakalandın haber etmediler mi

Bir keresinde kardeşimin ark askere gidecek sevgiliside askere gitmeden görüşmek istemiş üni okuyor çıkmış gelmiş afyondanmı şimdi kardeşim böyle şeyleri bana söyler dedim gelsin kaslsın bizde evlenmeden önce neyse geldiler babam o sıra yattı
oksa babam bekçi gibi gider bekelrdi başlarında neyse sofra felan hazırladık kız kapalı bir açıldı saçıldı o biçim
hahaha ablamda bizdeydi şaşırdık resmen
kıza yatak serdik oğlanıda kardeşimle üst kata hani oturun felan ama yatmaya bk bu tak senin kız hoppa çıktı sevgilisinin yanına neyse annemle biz oturuyoruz
arada merdivenlerden bakıyoz ferlan artık gittim ablacım biz yatıyoruz sende inceksen gel pijama vereyim yok sonra inerim diyor ya kardeşime dedim dur yanlarından ayrılma sakın 🙂

öyle kız hiç yatağa gelmeiş

kızlar kalmadılar ordan yırttım geç döndüler ama ödüm koptu kalcaklar diee
o yüzden yatak derdim olmadı
ama olsaydı bir yatırıcaktım ayrı olmazdı zaten birlikte yaşıolar

yok niki hazırlıks yakalanmadım oruç tutmadıklarına öğle yemei yapmak içimden gelmedi zaten ben normalde öğle yemeğini hep geçiştiririm
yani öle özel birşey haızrlayamam
ramazanda da öğlen güzel bir sofra hazırlamak istemedim kusuruma bakmasınlar ayıbıma gitti Allaha karşı

yinede yaptım elimden geldiğince birşeyler
bahsettim ama isim vermedim şeker

Geri