sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.311 dün misafir vardı yemekte aynı anda kızçeyede yeğeni geldi bugün yine geelcekmiş misafir hep bir koşturmaca pine sen nasıslın
dün misafir vardı yemekte aynı anda kızçeyede yeğeni geldi bugün yine geelcekmiş misafir hep bir koşturmaca pine sen nasıslın
esennruzgar Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.312 sahill iftarda neler yatın bakemm şeflerin düellosunu izliyormusunuz kızlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.314 esennruzgar' Alıntı: sahill iftarda neler yatın bakemm şeflerin düellosunu izliyormusunuz kızlar Genişletmek için tıkla ... izliyorum arada 🙂 ben çorba: mercimek barbunya pilaki pilav fırında patatesli köfte rus salatası patlıcan herswe kızçe verdi közlenimş kırmıız biber alıyorum bimden çok severim normal salata sigara böreği vişneli tatlı
esennruzgar' Alıntı: sahill iftarda neler yatın bakemm şeflerin düellosunu izliyormusunuz kızlar Genişletmek için tıkla ... izliyorum arada 🙂 ben çorba: mercimek barbunya pilaki pilav fırında patatesli köfte rus salatası patlıcan herswe kızçe verdi közlenimş kırmıız biber alıyorum bimden çok severim normal salata sigara böreği vişneli tatlı
esennruzgar Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.315 oo menü süper sahill döktürmüşsün valla aa sigara böreği dedin aklıma geldi ben yarın akşam ki yemeğe eğer daveti kabul ederde gelirlerse tabe börek yapmıcam ya çokmu ayıp kaçar
oo menü süper sahill döktürmüşsün valla aa sigara böreği dedin aklıma geldi ben yarın akşam ki yemeğe eğer daveti kabul ederde gelirlerse tabe börek yapmıcam ya çokmu ayıp kaçar
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.316 esennruzgar' Alıntı: oo menü süper sahill döktürmüşsün valla aa sigara böreği dedin aklıma geldi ben yarın akşam ki yemeğe eğer daveti kabul ederde gelirlerse tabe börek yapmıcam ya çokmu ayıp kaçar Genişletmek için tıkla ... bende börekle uğraşmayayım diye kızarttım dolapta vardı zaten 6 evdeydim anca böreğe zaman kalmıcaktı
esennruzgar' Alıntı: oo menü süper sahill döktürmüşsün valla aa sigara böreği dedin aklıma geldi ben yarın akşam ki yemeğe eğer daveti kabul ederde gelirlerse tabe börek yapmıcam ya çokmu ayıp kaçar Genişletmek için tıkla ... bende börekle uğraşmayayım diye kızarttım dolapta vardı zaten 6 evdeydim anca böreğe zaman kalmıcaktı
esennruzgar Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.317 yani benimde vaktim kalmıcak diye düşünerek börek yapmayı çıkardım aradan zaten menüyü geniş hem yemek yapıp hemde böreği yetiştiremeyebilirim kızlar bişiy sorcam irmik tatlısı yapıcam dilimli kek kalıpları var ya biraz onu ıslatıp koysam buzdolabına çıkartırken sorun yaşarmıyım acep
yani benimde vaktim kalmıcak diye düşünerek börek yapmayı çıkardım aradan zaten menüyü geniş hem yemek yapıp hemde böreği yetiştiremeyebilirim kızlar bişiy sorcam irmik tatlısı yapıcam dilimli kek kalıpları var ya biraz onu ıslatıp koysam buzdolabına çıkartırken sorun yaşarmıyım acep
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.318 esennruzgar' Alıntı: yani benimde vaktim kalmıcak diye düşünerek börek yapmayı çıkardım aradan zaten menüyü geniş hem yemek yapıp hemde böreği yetiştiremeyebilirim kızlar bişiy sorcam irmik tatlısı yapıcam dilimli kek kalıpları var ya biraz onu ıslatıp koysam buzdolabına çıkartırken sorun yaşarmıyım acep Genişletmek için tıkla ... hiç denemedim esen 🙂
esennruzgar' Alıntı: yani benimde vaktim kalmıcak diye düşünerek börek yapmayı çıkardım aradan zaten menüyü geniş hem yemek yapıp hemde böreği yetiştiremeyebilirim kızlar bişiy sorcam irmik tatlısı yapıcam dilimli kek kalıpları var ya biraz onu ıslatıp koysam buzdolabına çıkartırken sorun yaşarmıyım acep Genişletmek için tıkla ... hiç denemedim esen 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Ağustos 2012 #33.319 kızlar kan testi vermeye gittim geldim regl oldum galiba açık kırmızı geliyor 🙁( hüsran malesef
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2012 #33.320 nefis yemek tarif. sütlü tatlılarda vişneli tatlı var kemalin tatlsıım ne dyorlar ondan yaptım küçük bir borcam hafifti yendi - - - Updated - - - hayırlısı kuzu ya
nefis yemek tarif. sütlü tatlılarda vişneli tatlı var kemalin tatlsıım ne dyorlar ondan yaptım küçük bir borcam hafifti yendi - - - Updated - - - hayırlısı kuzu ya