Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bizde yarn eltimleri yemege götürecegz eşime dedm hasta halimle hiç yemek yapamm almasan olmaz onlara gittik biz yarn yemege gıdıcez.

bnde dün erik kompostosu yaptım bu sefer çok begendım anneannemden aldım tarifi daha bi güzel oluyor keşke daha çok yapsaydm bu yaz

bizde yarn eltimleri yemege götürecegz eşime dedm hasta halimle hiç yemek yapamm almasan olmaz onlara gittik biz yarn yemege gıdıcez.

bnde dün erik kompostosu yaptım bu sefer çok begendım anneannemden aldım tarifi daha bi güzel oluyor keşke daha çok yapsaydm bu yaz

bende erik kompostosu yapacaktım da kayınvalidem 35 şişe yapmış sen yapma dedi o verir bana

kardeşimin manitası söz kelepçesi istemiş ben ondan istiyorum diye 🙂
kızlar sözde bana kızçe bize ait dedi bileziği aldı yani bizim aldığımız gibisinden getirdi bende anneme dedim de sene kardeşime ablana böyle oldu erkeğe ait ne getirirse o takılır haah

benim kızçede bütün hafta sonları komposto kaynatır sürekli
erik şeftali ay ben yiyemiyorum arada çıkarıyor sofraya mille birer kaşık alıyr gerisi çöpe
yazık valla insan üzülyor öyle olnacadaa

evet ya kelebek valla biraz pahalı kaçıyor ama hem değişiklik olur
burdada güzel yerler var kişi başı 35 den başlıyor 🙂

sahill sizin oralar pahalı çok bizim burda uygun fiyatlar tahmınen 50 tl yi geçmez 4 kişilk yemek şimdi üstelik iftar kampanyaları var kişi başı 10 tl ve mezesine kadr var çok uygun değişkklik olur bnada belki kendimi dha iyi hissederim

bende erik kompostosu yapacaktım da kayınvalidem 35 şişe yapmış sen yapma dedi o verir bana

baya yapmış bn az yaptım fırsatm olmadı cok ellerne saglk kızcenn🙂

benim kızçede bütün hafta sonları komposto kaynatır sürekli
erik şeftali ay ben yiyemiyorum arada çıkarıyor sofraya mille birer kaşık alıyr gerisi çöpe
yazık valla insan üzülyor öyle olnacadaa

sahillo bn meyve suyu olarak yapıom komposta olarak değil erik suyu yapıom birde karadut ama erik suyu daha güzel oluyor kışın yemeklerın yanına çıkarıyorum komposta ben bir tek vişne severim

Günaydın kızlar;
Kelebegim aradım seni belki açıktır die telefonun ama kapalıydı canım..
Sahilim gördüm sofranın resimlerini döktürmüssün 🙂söz kelepçesi ne oluyor ben ilk defa duydum

aynen közleyip közleyip koycan buzluğa
bende korktum bozulur die 3 5 patlıcandan yaptım sonrada pişman oldum keşke daha çok yapsaydım die.

patlıcan dolması içinde içlerini oyup ayırmam lazım ama nasıl yapıcam onu bilemiyorum
denicem bu yıl

Geri