Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben doktorumu değiştirdim bu yeni gittiğim doktor ne zamanlık evlisiniz dedi bende 1 senedir dedim

kadın bi kahkaha patlattı hahaha ay bende korktum yıllarca ugraştıktan sonra hala olmuyo zannetim diyo hahaha

o ara bende güldüm ama ne yapayım ya elimde değilki yapım bu değişmiyo malesef 🙂

valla bizler istiyoruz sadece millet 2 3 sene geçmi şdüşünmüyoruz diyor dr böyle kişilerle karşılaşa karşılaşa bize gülerler tabi en az bir sene kadar süre belirliyor doktorlar sonra tedavi için

sahilciğim evliliğin tam anlamıyla oturması için 2 - 3 yıl geçmesi gerekiyor. bu süreden sonrada bebek düşünmek daha sağlıklı.
ama yaşı ilerlemiş olanlar hemen düşünebilir buda doğal. ben bebeği bir sebeple erken isterdim fazla yaş farkım olmasın arkadaş gibi olayım diye onun haricinde aceleye gerek yokki. zaten evlilik büyük sorumluluk zor bişey birde çocuk olunca daha da zor oluyor.
Not. belkide beni hayat koşulları böyle düşündürüyor.

ben doktorumu değiştirdim bu yeni gittiğim doktor ne zamanlık evlisiniz dedi bende 1 senedir dedim

kadın bi kahkaha patlattı hahaha ay bende korktum yıllarca ugraştıktan sonra hala olmuyo zannetim diyo hahaha

o ara bende güldüm ama ne yapayım ya elimde değilki yapım bu değişmiyo malesef 🙂

haklı canım doktorun daha erken panik yapmak için. Durmak yok çalışmalara devam🙂

özelemi gidiyosun devletemi kafa. ya bende doktora gitmek istiyorum.
evlendim evleneli hiç gitmedim.
evlenmeden öncede hiç gitmemiştim. gitmek lazım aslında. bişey varsada önceden bilelim önlemimizi alalım.
hangi doktora gidiceğimi bilmiyorum araştırıyorum şu an.

ben özel hastaneye gidiyordum canım..

ama şimdi direk özel muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum..böylesi daha iyi olacak inşallah..

bence sen ihmal etme en azından tahlillerini yaptırmış olursun

haklı canım doktorun daha erken panik yapmak için. Durmak yok çalışmalara devam🙂

evet gerçekten hiç panik yapmama gerek yokmuş doktorum bunu anlattı bana ve arık her testi yaptırdıgım içinde içim rahat benim kafada problem var heralde diyorum eşim gülüyo hahaha

evet tessss çalışmalara devam hahaha ama ramazanda çok fena oluyo yaw hahaha zor vakit buluyoz vallla hahaha

Geri