Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

twetyyy çokk teşk.ederim kuzum çok mutlu oldum içim rahatladı bu şahsı hiç tanımıyorum ama 2 kişide o mahallede oturuo demekki ikisinin birbirinden haberi var
inkar ediolar.ne yapmaya çalışıolar onuda bilmiyorum
sağol canım benim

Ben kolonyayı istiyorum böyle bakır gibi kolonyalık ablamda var hatta anneme gelmiş ne ara geldiyse çarşıdan bakıcam
hiç hevesim yok ya değişik bayram moduna giremedim daha
normalde şekeri felan herşeyi alırdım birde ilk ramazanı geçircem geçen sene samsındaydık

Işte böyle hediye konusunda canım babama normal 10 tl gömlek alırken k.pederime 60 tl basıp kığılıdan aldık

oturdu içime gibi bunun gibi

hmm anladım canım gerçektende keşke öyle yapmasaydın..sende bu bayram sadece kendi ailene al..

benim annemde her bayram kızım bize çikolata almana gerek yok boşuna para vermeyin diyo ama bende cingar çıkarıyorum onlara alıyorumda size niye almıycakmışım diye hahaha

Kahve yanına bimden aldım beyaz renk ay hairkaymış tadı şekerleme gibi dün kardeşimle kahve yanında içtik 🙂

her gelene kahve olmaz ya
zaten sahil iş başında aşağıda gelen gidene servis de sınır yok hahaha

- - - Updated - - -

ANGARANNI BAĞLARI ŞARKISNA BAYILIYROUM ÇOK OYNAK HEPİNİZE GELSİN HOPPA:ruya:yupis

sahilooooo dedeye gidip gitmeyeceğiniz belli oldumu yoksaaaa

o şarkıyı bende çok seviyorummm nede olsa kan çekiyo heralde hahaha

kuzu resmen ayıp yaa sesin çıkmıyor mu senin bu olanlardan koy yumruğunu çalışan birisin al kendin

kuzu takıntı giymiyor ne yapcan babalar gününe aldık 25 defactodan 3xl olmadı ona uan orda vardı zaten nidirim varmış deyip duruyordu daha geçen hafta değiştik defactodaneşmi saat aldı kendine gömleğide 75 indirimli 60 a işte eee babam hayatta verdirmez kuzu bilse 60 gömlek almışım giymeden götürüp değiştirir 🙂

kuzu takıntı giymiyor ne yapcan babalar gününe aldık 25 defactodan 3xl olmadı ona uan orda vardı zaten nidirim varmış deyip duruyordu daha geçen hafta değiştik defactodaneşmi saat aldı kendine gömleğide 75 indirimli 60 a işte eee babam hayatta verdirmez kuzu bilse 60 gömlek almışım giymeden götürüp değiştirir 🙂

sizde söylemeyin sahil fiyatını..kaç paraya aldıysak aldık baba giy işte deyin..

yada benim babama 10 tl'ye alıyorsak onun babasına 10 tl...bu konuda hassasım

Geri