Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

olabilir tatlım
valla herşeyimizi anlatıyrouz saklımız gizlimiz yok hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz artık
yeni birini tanıma evresine girmek istemiyorum belkide
dün akşamdan beridirde herşeye kuşkuyla yaklaşıyrm acaba acaba acaba

Kafa Zerin 53 diye birisi banada teklif gönderdi...

banada gönderdi bene işkillendim..

twetycim sana bişey sorucam eğer alınmazsan..sen beni resimde gördün şimdi ya..beni tanıyormusun kzuuu vallahi aklıma çok takıldı ya 🙂

nerden aklına geldi dersen benim eşimde oralı ya tanıdık filan olur diye korkuyorum vallahi

ben sizin resimlerinizi görmedim, hem görsem bile öyle bişey yapacak kötü bir insan deilim..
hele aa bu tanıdıkmış gidimde söylim akrabalarına,eşine dostuna..
asla....

Kafa alınmanı istemiyorum ama biz hepimizin faceinde ekliyiz zuzuu bir resim paylaşır hemen begenirim yada sahillerin bütün resimlerini görüyorum burdaki bütün arkadaslar benim faceimde de ekliler ve hepimiz bütün resimlerimizi görüyoruz sen neden bu kadar panik yapıyorsun kaldı ki ben senin eşinin ailesi nerde oturuyor onu bile bilmiyorum Ankara küçük biryer degilki 5 milyon nufusu var

Kafa alınmanı istemiyorum ama biz hepimizin faceinde ekliyiz zuzuu bir resim paylaşır hemen begenirim yada sahillerin bütün resimlerini görüyorum burdaki bütün arkadaslar benim faceimde de ekliler ve hepimiz bütün resimlerimizi görüyoruz sen neden bu kadar panik yapıyorsun kaldı ki ben senin eşinin ailesi nerde oturuyor onu bile bilmiyorum Ankara küçük biryer degilki 5 milyon nufusu var

yaaa ama alınma demiştim cümlemin en başında 🙂

ne olur yanlış anlama beni sadece aklıma geldi bende samimiyetimize güvenerek sana sordum ve cevabımı aldım canım teşekkür ediyorum..

yoksa ben size güvenmesem zaten böyle bişey yapmam ama hani bi an aklıma geldi sende ankaradan oldugun için o yüzden sordum canım

Geri