Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

EL-LATİF;Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.
Her türlü sıkıntıya maruz kalanlar, dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır.Zikir adedi(129) dur.fakat belli şeyler için okunma adedi aşağıda belirtilmiştir.


  • Bu ismin zikrine usulüne uygun olarak devam eden kimse,işinin görülmesi için katına çıktığı makamlarda kabul görür ve istediğini elde eder.
  • her gün beş vakit namazın ardından (129) defa “YA LATİF” diyerek,işlerini ALLAH’a havale eden kimse,giriştiği her işte başarılı olur.darlık ve sıkıntıya düşmez,zorlukları kolayca geçer,bela ve musibetlerden korunur.
  • Zor bir işle karşılaşıp,nasıl çözeceğini bilemeyenve sıkıntısı kendisini rahatsız eden kimse,temiz bir kalp ile ve iyi bir niyetle (16.641) defa bu ismi zikrederse,problemi çözer,sıkıntısı gider,duası kabul görür.
  • rızık darlığı çeken,geçim sıkıntısı çeken kimse,aynı miktarda bu ismi okuyup,arkasından halini ALLAH’a arz ederse,Yüce ALLAH onun sıkıntısını çözer,rızkını genişletir.
  • kendisi için hayırlı olduğuna inandığı her hangi bir iş yada hacet için (16.641) defa zikrederse,niyetine ulaşır,istediğini elde eder.
  • Her gün (133) defa okumaya devam eden kimsenin zor işleri kolaylaşır.ALLAH’ın lütfuna kavuşur.
  • her gün(9) defa zikreden ilahi tecellilere kavuşur,rızkı genişler.
  • Bir kimse her gün “YA LATİF” ismini “besmele” ile birleştirerek”BİSMİLLAHİ!L-LATİF” şeklinde (698) defa zikrederse her ne isteği arzusu varsa yerine gelir.
“YA LATİF” isminin her hangi bitriş için okuyan kimseye,havas alimleri,önce ismin zikrini,sonrada FATİHA VE İNŞİRAH sureleri ile iki rekat namaz kılıp arkasından da istediği şey için dua etmeyi tavsiye ediyorlar.
her gün okumaya çalışıcam
 
piyango esene vurmuş o zaman niki ne yapalım bir dahaki tayine artık🙂 SAhilcan bende seni bekliyorum kuzum ne zaman geleceksiniz

ilk ben tek gelciem iş yerine kocişim şu sıralar çok yoğun bu cumartesi biraz zor düğün felan var pazarda ailcek bir yere gitxcez az bakım yapmam lazım 🙂 gelcem ama aklımda esenler buluşmadan biz buluşalım abboooooo güldürmüyelim kerndimizi haahahah
 
ilk ben tek gelciem iş yerine kocişim şu sıralar çok yoğun bu cumartesi biraz zor düğün felan var pazarda ailcek bir yere gitxcez az bakım yapmam lazım 🙂 gelcem ama aklımda esenler buluşmadan biz buluşalım abboooooo güldürmüyelim kerndimizi haahahah

bizz essenle 1 aya kalmaz buluşuruzzz sahilcannnnnnnnn :pasi::dil: foto bile çekeriz
 
he yaaa bikaç haftaya görüşürüz zatiii

bebişler bugün neyime giydiysem topuklu giydim
Allahtan yanıma yedek düz ayakkabı aldım da onları giydim
ölüyorum bacaklarım ağrıdı koptu resmen
 
Geri
Üst