Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende de yolunda şıpıdıkcığım senin nasıl gidio

zordur almak bizden kızı hahaha yok vallahi vermedi bi düşünelim hayırlısı dedi hahaha

sonra işte 2 hafta sonra bi daha geldiler istediler yüzük takıldı 🙂 bizimki birde şehirler arası hahaha

iyi diyelim iyi olalım şıpıcım ben ders çalışmaya çalışıyorum haftasonu sınvaım var 😕 sen nasılsın bakalım

sağolun kızlar bende iyiyim.
esen geçmişe bi göz attım. gitme boşver eşin gitsin gelsin.
düğün zamanları en güzel günleri mahvettiler.

kafa hayırlısı olsun inşallah geçersin hepsinden canım.
kafacığım çalışmalara devam dimi canım.
dualarım sizinle bütün isteyenlerle.

sonuçta kızlar biz bayan olarak gittik ama aile olarak ilk gidiyoruz bir nevi tanışma aynı zamanda isteme 🙂 yani söz için çarşıya çıkılıp yüüzk felan bakılacak eee aileler birbirini görmeden öyle pat diye takılmaz bizde

ben çok nazlı gittim hahaha babam 3 kere gelecekler demişti aynen öyle denk geldi ay iyikide olmuş zaten ses çıkaramazlar kızçe o zaman anneme demiştik 10 kerede olsa geleceğiz

onuda öyl kaç kez gelip istemişler hiç bu nedir felan demediler

eğlenceliydi hahaha ablam anında gittti bende böyle yavaş yavaş

Slm kızlar nasılsınız, son günlerdeki haberlere çok üzülüyorum 🙁
Hep oğlum aklıma geliyor, şimdiden ben bunu düşünütken, büyütüp askere göndermiş anneler nasıl dayanıyor diye düşünüyorum, Rabbim sabırlar versin 🙁
Sahil'cim hadi hayırlısı kız istemeye gidiyomuşsunuz, bizim dünürler çok iyi Allah'a şükür, umarım sonuna kadar böyle devam eder.
Gelinimizin babası çok ilgili, durumlarıda biraz iyi olduğu için çok yardımcı oluyor, hemde anneme çok değer veriyorlar.
Kiradaki evlerini açtılar çocuklara, dün temizliğe gitmiş annemler, eşyaları çok güzelmiş, Rabbim ağızlarının tadını bozmasın.
Hep annemin dualarına karşılık geldi diyorum, kötü insanlar olsaydı altından kalkamazdı annem.
Sahilom sen nasılsın bebiş nasıl, kalp atışlarını duymuşundur dicem ama bana ilk göstermişlerdi sadece 8. haftada duymuştum.

Geri