Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlar.hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
ikramm nasılsın bebiş nasıll

İyiyim esencim, aslında yorgunum diyebilirim, bebişte iyi valla, ondan rahatı yokki ye iç yat 🙂

günaydın kızlar, ikra annelik hem çok zor hem de çok güzel bir duygu dimi

- - - Updated - - -

esencim sordum eşime ama pazarlamada çok baskı oluyormuş tavsiye etmedi

Ah tescim zor meslek annelik, bebekli hayat biraz farklı afedersiniz bazen lavaboya bile zor gidiyorum, çok fena bir oğlum var, yavaş yavaş başlıyor kimse gelmeyince çığlığı basıyor. İşler falan pek yetişmiyor evim kirleniyor ama üstten ancak temizleyebiliyorum, misafirleri erteledim hep, İstanbul'dan gelince almayı düşünüyorum. Ama yinede güzel, en çokta baba-oğulu izlemek hoşuma gidiyor. Çok sevdiğim iki erkek var hayatımda, canımı bile feda edebileceğim...

slm kızlar
hayırlı cumalar
nette sıkıntı var

ikracım eylülün 29 gidicem nasipse inş. iyidir bebiş 7 haftalık şu riskli zamnaları bir atlatsak çok iyi olacak

senin bebiş ne yapıyor iyimi mevlüt felan yapıcakmısın
sizin düğün ne zamandı gidebilcekmisin bebekle

bizde dün gittik ablam harika bir çiçek yaptırmış çikolata ile
eşim felan ailecek gittik ilk etapta idare ederdi daısı düğüne gidecekmiş oturur oturrmaz isteti kızı biraz tuaf oldu kızda üzüldü neticede gitceksen git ber adam ne geldin madem

bizde şaşaırdık zaten biiz bir odaya aldılar hiç birşeyi görmedik duymadık annemde sinir oldu biz mutlu günü görmek tanışmak kaynaşmak için geldik felan işte bakalım erkekler halledince söz günü bile alınmadı 🙂

Korkma sahilom Allah'ın izniyle bişi olmaz, ama yinede dikkat et, ben farkında olmadan koşmuştum o gece koyu akıntım olmuştu. Ayy gebelikte çok güzel yaa, içinde bir birey oluşuyor, mucize resmen...
Ay en çok gelinin adına üzüldüm yaa, kızcaazın ne hayalleri vardı kimbilir, söz güzel geçer inş.
Bizim düğünde 14 ekim nasipse 2 ekimde gidiyoruz oğluşumla, İstanbul'da herkes çok heyecanlı, annem çok özlemiş, ablam daha görmeden çok seviyor. Bende ilkkez bebekli gidicem, kendimden çok oğluma ne alıcam diye düşünüyorum 🙂

sahilciğim her törende çıkar böyle minikte olsa aksilikler
Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar bende dün koçişle konuştum
2 gün önce böle böle dedin düşündüm taşındım
sen unut onu yaş iş dedim
ben psikolojimi çok zor toparladım
kendi içimde tartıp tekrar konuşabilirmiyim diye

(eşim konuş demiyormuş ama ilerde çocuk olunca çok zor olucakmış onu düşündüğü için en azından bayramlarda gidip konuşmasam bile oturmamı istiyormuş yanında olmamı istiyormuş gülerim ben buna)

hiç işim olmaz dedim
işte ilersini 60 yaşında koca kadın düşünmemişse ben hiç düşünmem dedim
önce can sonra canan
benim sağlığım psikolojim hepsinden önemli
ben onlarla tekrar yüzyüze gelirsem mutsuz olurum senide mutsuz ederim o yzüden bir daha bana böyle bir teklifle gelme dedim
söyledim rahatladım
eşimde böyle hayaller kurmasın acaba barış sağlanırmı diye

işte annesi rahatsızmış
böyle dengesizlikler yapabiliyormuş
eskiden beri böylemiş
intihar etmeye bile kalkmış

iyi dedim dengesizse bugün pişman olup yarın yine aynısını yapmıcağı ne malüm
ne sen üzüll ne benn
bitti gitti kapandı konu
daha da açmam açılsında istemiyorum
geriliyorum o an bacaklarımın kesildiğini hissediyorum ve sanki karın ortasında kalmışım gibi tir tir titriyorum.
eşimde gidicekse gitsin daha da birşey demem

Esen'cim seni en çok ben anlarım heralde, okudukça sinirleniyorum, bende geri adım atma, çocuğu düşünüyorsa çocuk olunca düşünürsünüz, bende eşime hep söylüyorum, senin annendir git-gel-ara ama benden sakın bekleme diyorum. Allah iyi etsin bu kızçeleri ne diyelim, bu saatten sonra değişeceklerini zannetmiyorum. Korkuyorum bazen evliliğimize zarar verir bizim kızçe diye...

Evet hayırlısı ikracım kızı dün aradım hügür hüngür ağlayıp özür diledi nasıl üzüldüm kendimi onun yerine koydumda gerçekten kötü durum ama teselli verdim üzülme senlik ne var sonuçta felan

bizde iyyiz işte ikracım iş güç temizlik devam hayata zaman hızlı geçiyor böyle sanki daha bir ağırlık geliyor gibi evlenince bir ağırlık üstüne biniyor insanın birde bebiş olunca karnına düşünce değişik bir duygu allah aratmasın hiç kimseye

günaydın kızlar. Sahilcim niye öyle olmuş isteme ya çok şaşırdım. Bu arada su perisi düğüne çağırdı beni seni de aramıştır. Gideceksiniz dimi

günaydın kızlar güzel bir hafta olur inşallah

nasılsınız neelr yaptınız hafta sonu

kafa sınav nasıl geçti inş. verirsin

benim bulantılar başladı birde kendi kendime aklıma kötü şyler getiriorum daha çok bulanıyor psikolojikmi ne

ya tes ne bileyim canım işte herkes bir acasyip yani olan kızın üzüldüğüyle kaldı

beni daha aramadı periii

benim bulantılar başladı birde kendi kendime aklıma kötü şyler getiriorum daha çok bulanıyor psikolojikmi ne

ya tes ne bileyim canım işte herkes bir acasyip yani olan kızın üzüldüğüyle kaldı

beni daha aramadı periii

Aklına kötü kötü şeyler getirme ya 🙁 güzel şeyler düşün

beni daha aramadı periii
seni benden önce aramış cumartesi günü ama ulaşamadım demişti

benim telefonum şebekede sorun var bazen kitleniyor denk gelmiş olablir çağırmasada gidicem tes kız sende gel orda buluşalım 🙂

gerçekten ben söyledim ark düğünü var eşmi tek gitme dedi ama küçük kaynımı alırım eşim programı var 🙂yer felan sen biliyormusun nerde ay heyecan yaptım ya

Geri