tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.444 hoşgeldiniz kızlar hepinizi bir arada görmek çok güzel. Eski havamıza geri dönüyoruz galiba.
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.446 sahile uzan' Alıntı: nabersiniz huhuh millet tatilde mi Genişletmek için tıkla ... uzun zamandır olmayan kaçaklar gelmiş sahil bugün hareketli geçer
sahile uzan' Alıntı: nabersiniz huhuh millet tatilde mi Genişletmek için tıkla ... uzun zamandır olmayan kaçaklar gelmiş sahil bugün hareketli geçer
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Eylül 2012 #34.447 tesaduf' Alıntı: hoşgeldiniz kızlar hepinizi bir arada görmek çok güzel. Eski havamıza geri dönüyoruz galiba. Genişletmek için tıkla ... inşallah tess 🙂 naber birgün sen nasılsın? - - - Updated - - - ben yoğun çalışıyorum kızlar. ekim ayı da full çalışıcam fuarlarımız başlıyor. pazar günleri bile çalışma ihtimalim var 🙁
tesaduf' Alıntı: hoşgeldiniz kızlar hepinizi bir arada görmek çok güzel. Eski havamıza geri dönüyoruz galiba. Genişletmek için tıkla ... inşallah tess 🙂 naber birgün sen nasılsın? - - - Updated - - - ben yoğun çalışıyorum kızlar. ekim ayı da full çalışıcam fuarlarımız başlıyor. pazar günleri bile çalışma ihtimalim var 🙁
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.448 ŞIPIDIK' Alıntı: inşallah tess 🙂 naber birgün sen nasılsın? - - - Updated - - - ben yoğun çalışıyorum kızlar. ekim ayı da full çalışıcam fuarlarımız başlıyor. pazar günleri bile çalışma ihtimalim var 🙁 Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım ben herşey aynı bende değişen birşey yok🙂 Kolay gelsin tatlım ya cumartesi çalışmaya alıştım da pazarları çok zor olur😕
ŞIPIDIK' Alıntı: inşallah tess 🙂 naber birgün sen nasılsın? - - - Updated - - - ben yoğun çalışıyorum kızlar. ekim ayı da full çalışıcam fuarlarımız başlıyor. pazar günleri bile çalışma ihtimalim var 🙁 Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım ben herşey aynı bende değişen birşey yok🙂 Kolay gelsin tatlım ya cumartesi çalışmaya alıştım da pazarları çok zor olur😕
birgun Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.449 ben iyiyim kızlarr ,sizde ne var be yok....neee pinenin bebeği mi oldu ?
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Eylül 2012 #34.450 birgun' Alıntı: ben iyiyim kızlarr ,sizde ne var be yok....neee pinenin bebeği mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... pine yeni hamişlerimizden canım o resim secret yapıyordu da ondan kalma🙂 İşe yaradı ama bende yapıcam
birgun' Alıntı: ben iyiyim kızlarr ,sizde ne var be yok....neee pinenin bebeği mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... pine yeni hamişlerimizden canım o resim secret yapıyordu da ondan kalma🙂 İşe yaradı ama bende yapıcam