Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Gercektende hep iş olmuyor kafa dağıtmak lazım arada millet laf olsun diye yemekhaneye cay almaya gidiyooo

offf bende çalışmak istemiyorummmmm evde oturmak sabah geç kalkmak kahvaltı keyfi yapmak istiyorumm ev hanımlarına çoook özeniyorum valla ev hanımlığının kıymetini bilsinlerrr :hıms:

aslında bende evde 3 ay kaldım gerçekten çok sıkıldım ama şimdi de evde olmayı özlüyorum keşke evde olsam insanlarla uğraşmaktan sıkıldımm kaprisleri bitmiyoo

offf bende çalışmak istemiyorummmmm evde oturmak sabah geç kalkmak kahvaltı keyfi yapmak istiyorumm ev hanımlarına çoook özeniyorum valla ev hanımlığının kıymetini bilsinlerrr :hıms:
kız bazen bende senin gibi diyorum hatta oğlumu alıp alışveriş yapmak gezmek istiyrorum

- - - Updated - - -

EVDE OLUNCA BENDE SIKILIYORUM AMA BİR SÜRELİĞİNE TATİL GELİYOOO BANA EVDE OLMAK

merhaba kızlar çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli çok yogundum hemde acayip şekilde işten başımı kaldıramadım kaldırdıgım zamanlardada ailevi meselelerle ugrastım ancak gelebildim ama görüyorumki kimse kalmamışş..kim nerdeyse orayı söylesin bari bizde oraya gidelim..başka yerlerde takılıyorsanız söyleyin bacılarrrr bende oraya gelem bura çok yalnız kalmış

Selamlar kızlar. Nasılsınız?
Evet topik dağılmış durumda. herkes yoğun çalışıyor heralde. Bende bildiğiniz gibi yoğun tempo devam. haftaya fu.ar.larımız başlıyor.
bir ay iz.inler kaldırıldı. full çalışmaya devam yani anlayacağınız.
sahil hamişlik nasıl gidiyor.
kafa sen nasılsın inşallah aşılmıcak sorunlar değildir. her evde oluyor.
sahilciğim iyi gezdin sende güzelmiydi 🙂
kelebek annen nasıl sen nasılsın?
tess zeyno siz nerdesiniz nasılsınız

Geri