Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben yeni isimler buldum anlamlarıda çok güzel ama eşim dha çıkarken hayel kurar ya insan kız zeyno erkek ege demiştik şimdi hayallerimi süsleyen duygulardan vazgeçmem isterse annem yapsın kendi kızına koysum umrum olmaz diyor bende seviyorum zeynebi hep yazdım hatırlarsanız zeynep zeynep diye hayırlsı allah sağ salim almayı nasip etsinde

- - - Updated - - -

bu arada annem ameliyat oldu dizinden menüsküs yırtılması vardı çok acıyor ağlıyor kadıncaz 🙂

öğlenden sonra izin alıp gidicem biraz gelen giden olur wc felan zor gider bulunayım yanında

Sahiloooo geçmiş olsun kuzuuuuu annene umarım en kısa sürede iyileşir...

zeynep güzel isim canım ama etrafta pek duyuyorum bende sürekli..birde etrafımdaki zeyneplere bu ara gıcıgım sinirlendiriyorlar beni hahaha

ikraaaaaa hoş geldin canımmmmm minik oğluşumuz ne yapıyooo 🙂

Sahiloooo geçmiş olsun kuzuuuuu annene umarım en kısa sürede iyileşir...

zeynep güzel isim canım ama etrafta pek duyuyorum bende sürekli..birde etrafımdaki zeyneplere bu ara gıcıgım sinirlendiriyorlar beni hahaha

ikraaaaaa hoş geldin canımmmmm minik oğluşumuz ne yapıyooo 🙂

hahaha kafa alemsin benimde sinir odluğum öyle isimler var 🙂 hayırlısı ya daha çok var bir doğsunda bakarız yine 🙂

sağol canım annem ya başında duramıyoruz böle özel sektör iğrenççç çalışmak öğleden sonra gidicem ama ya bir geçmiş olsun demediler bırak gelme demeyi hepsi bir mal oluyor kendilerine olunca o gün mateme giriyorlar kimseyi bağlama arama sorma ama bizim oldumu hiççç işte nankörrr valla güzelce kaasım var zaten eşime de sinir oldum sabah sabah sinirlendirdi beni

hahaha kafa alemsin benimde sinir odluğum öyle isimler var 🙂 hayırlısı ya daha çok var bir doğsunda bakarız yine 🙂

sağol canım annem ya başında duramıyoruz böle özel sektör iğrenççç çalışmak öğleden sonra gidicem ama ya bir geçmiş olsun demediler bırak gelme demeyi hepsi bir mal oluyor kendilerine olunca o gün mateme giriyorlar kimseyi bağlama arama sorma ama bizim oldumu hiççç işte nankörrr valla güzelce kaasım var zaten eşime de sinir oldum sabah sabah sinirlendirdi beni

ay ne nankör patronlar varya terbiyesizler insan bi geçmiş olsun der bari bende sinirlendim şimdi..

eşin ne yaptı sana kuzum ne dedide üzüldün ?

selam kızlar nasılsınız ne zamandır gelemiyorum neler var neler yok sahilommmm mesajını aldım ama cevap yazamadım kuzuma benimmmm çok sevindim canım Rabbim kızını kucağına aldığın günleride göstersin inş. canım benim

Geri