Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

armağandan sonra ikra erkek doğdu pine kız sıra bozulmuyor nilayyum erkek oda pineden sonra doğar nasipse nilayydan sonra ben benden sonra son benmiyim looo vardır kesin birilerinde

senden sonra ben olmiyim ben kıs istiyorum🙂 nilayndan haber var mı

- - - Updated - - -

tesss periye gidelim iyice kar kış gelemden kuzum ya ayıp oldu net kararlaştıralım bir kere şöyleeee

- - - Updated - - -

tes artık hastaneye ziyaretime gelrisin demi 🙂
inş. hayırlısı hepmiiz için ein bol gelme çiçekte isterim hahaha

istediğin çiçek olsun kuzucum gelirim de nolur o ilçede doğurma😛

nilayy benden 2 veya 3 hafta önde gidiyor oğluşu olcak onunda grip olmuş en son yatıyormuş evde 20 gün buranın şifresini kaybetmiş giremiyormuş birde ekranı çok büyükmüş herkes görüyormuş slm vardı herkese

yok kız osma-gazide metro arkası ba-ha-rda heheh şaka yapıyorum tabi ama görse insan sevinir 🙂

evet peri hep aklımda hafta içi zor olur pazar öğlen çayına gibi yada cumartesi 2 gibi buluşşak iş çıkışı yoksa kaldımı kalır

- - - Updated - - -

pine maşallah maşallah bebiş durucuk ya ay facende yok gib doğunca ordan görelim takip edelim 🙂
kasım sayma aralık ocak şubatıda sayma az kaldı

nilayy benden 2 veya 3 hafta önde gidiyor oğluşu olcak onunda grip olmuş en son yatıyormuş evde 20 gün buranın şifresini kaybetmiş giremiyormuş birde ekranı çok büyükmüş herkes görüyormuş slm vardı herkese

özledik onuda. Hayırlısı ile kucağına alsın oda.

- - - Updated - - -

yok kız osma-gazide metro arkası ba-ha-rda heheh şaka yapıyorum tabi ama görse insan sevinir 🙂

evet peri hep aklımda hafta içi zor olur pazar öğlen çayına gibi yada cumartesi 2 gibi buluşşak iş çıkışı yoksa kaldımı kalır

- - - Updated - - -

pine maşallah maşallah bebiş durucuk ya ay facende yok gib doğunca ordan görelim takip edelim 🙂
kasım sayma aralık ocak şubatıda sayma az kaldı

bak orası olur biliyorum orayı🙂 Sen doğur haberim osun büyük mutlulukla gelirim tabi

Geri