Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tessss birşey daha sorucam canm karındanmı baktı yoksa alttanmı baktı merak ettimde ?

günaydın kızlarr hayırlı sabahlarr

şimdi acilden geliyom burnum kanıyor gecende böyle olmuştum tansıyonumu ölçtüreyim dedim tansiyonum yine düşmüş 7/4 serum takalım diyorlar eşimde taktırmıyor ilaç diye zararı olcak diye sürekli düşüyor tansiyonum sanırım ben normal doğum yapamam böyle devam edersem doktorumu aradım yokmuş birazdan tekrar arayacagım

geçmiş olsun canım ya niye düşüyor ki tansiyonun aç kalma hep atıştır sürekli

tesadüf canım bak boşuna endişeleniyorsun ben ilk hamileliğimde 5 haftada gittim nokta bile yoktu sadec testlerde 2 cizgi vardı sonra 7 haftada gittim daha kese yoktu ve dr mol gebelik olabilir haftaya gel dedi kanaman yoksa bende 9 haftalık gittim hem kese hemde kalp atışını duyduk hiç korkma canım ben gec döllenme oluşundan bunu cinsiyetini erkek olarak bile tahmin edebiliyorum ve hatta 3ncü ayından itibaren ultrasonda haftasında önde gideceksin cok hızlı gelişecek birde sıvı gıdalar tüket biliyorsun bebişler kandan beslenirler

Sürekli su içiyorum. Seninle aynı durumdayız demekki o zaman bende 9. haftada gideyim moral bozukluğu olmasın boşuna

bılmıom ki tess neden düşürüyor doktorum serum takıl dedi tansıyonu takibe al dedi doktora gitmem gerekecek dahiliyeye ama önemsemiyorum şahsen hiç halim yok doktor doktor gezecek akşama dinlenirim bir şeyim kalmaz

sahıl yok mu bugn
kafa sen nasılsın canım

Geri